PODNO GRADSKE TORE VEČE KLAPSKOG PJEVANJA

PODNO GRADSKE TORE VEČE KLAPSKOG PJEVANJA

111
0
Podijeli

Veče u čast klapskog pjevanja, koje će obogatiti ovogodišnju ponudu grada pod Orjenom okupiće u ponedjeljak deset klapa iz Crne Gore – tačnije, Boke, Budve i Bara, ali i vokalne soliste.

Od hercegnovskih klapa nastupiće: Castel Nuovo, Stradioti i ženska klapa Muzičke škole “Fortuna”. Iz Kotora stižu Incanto i Bisernice Boke, iz Tivta Bellezza, Veterani vazda mladi i Jadran, dok će i Budvu i Bar predstavljati po jedna klapa – Harminija odnosno Jedinstvo.
Od vokalnih solista predstaviće se Novljani: Milica Kaluđerović i duo “Providenca”, Miroslav Bobo Milanović, Dušan Duje Tadić, prof. solo pjevanja i operska pjevačica Jovana Ražnatović, vokalni sastav Lira i tenor, veteran opera Narodnog pozorišta iz Beograda, Časlav Bugoinski.
Vokalni performans koji će okupiti najbolje klapske sastave u Crnoj Gori, počeće od 22 h.
Organizator je lokalna Turistička organizacija koja je u želji da Herceg Novom polako vraća mediteranski duh i obogati turističku ponudu podržala i novi program – Dobro jutro uz Catelnuovo. Svakog utorka od 9 sati, na relaciji Tora – Gradska kafana, primorskim, klapskim melosom, klapa Castel Nuovo pozdravlja sugrađane i goste. Ovaj segment u ponudi TO HN realizovan je na ideju Dušana Tadića, člana klape Castel Nuovo.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code