PODRŠKA DA KARATE POSTANE OLIMPIJSKI SPORT

PODRŠKA DA KARATE POSTANE OLIMPIJSKI SPORT

241
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

O prijemu karate sporta u Olimpijsku porodicu, kao i o produbljivanju saradnje Karate saveza Crne Gore sa Njemačkom Federacijom i WKF-om, razgovarano je u Herceg Novom na sastnaku predsjednika Njemačke karate Federacije i potpredsjednika Svjetske karate Federacije, Weigerta Wolfganga i Ambasadora Integracija u sportu Njemačke i članova KSCG.

U crnogorskoj karate delagaciji bili su pored ostalih predsjednik UO Ernes Erko Kalač, Dragan Šakotić i direktor reprezentacije g-din Dragoljub Fatić.
Data je podrška KSCG, a počasnim gostima, dodjeljene su prigodne plakete, za doprinos i razvoj karate sporta. Prvi put potpisan je Memorandum o saradnji između dvije Federacije – Karate Federacije Crne Gore i Karate Federacije Njemačke.
Delegacija KSCG zahvalila se zvaničnicima WKF-a što su i pored brojnih obaveza odvojili vrijeme da posjete Federaciju Crne Gore, u nadi da će saradnja biti unaprijeđena.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code