POČETAK SEZONE – NAJLJEPŠE U BUDVI

POČETAK SEZONE – NAJLJEPŠE U BUDVI

0
Podijeli

Budva_4Budva i njena Turistička organizacija ne prestaju s akcijama da skrenu pažnju tursta i osmisle ponudu. U nedjelju je nova manifestacija koja bi po očekivanjima organizatora itekako mogla da poboljša kvalitet turističke ponude na startu nove sezone.
“Manifestacija u Pržnom je novi događaj u našem kalendaru. Prvi put ove godine organizujemo u jednom od najljepših mjesta na našoj rivijeri cjelodnevni program i uključivanje svih privrednika ovog posebno važnog dijela naše rivijere. Promocija lokalne kulture i gastronomije uz prateće zabavne programe na najljepši način najaviće početak sezone, koja ovdje prvo i počne – rekla je za Radio Jadran menadžerka manifestacije, Maja Rašković. Sve počinje već od 17 h defileom i koncertom Gradske muzike, kao i dječijim programom “Prirodne ljepote”, uz koncert grupe “Castel Nuovo”
Prava fešta počinje koncertom Nine Žižić,koja će zagrijati publiku pred nastup hrvatske zvijezde, Jelene Rozge.
– Nakon svega biće upriličen i veličanstveni vatromet, kojim ćemo i potvrditi da je na početku zaista najlepše – kaže Raškovićka,koja objašnjava da je sve organizovano uz veliku pomoć privrednika iz Budve, koji su prepoznali značaj ovakve manifestacije.
Meterolozi predviđaju za 20. maj temperaturu od 25 stepeni i sunčan dan, pa iz TO Budva pozivaju sve da dođu u Pržno na cijelodnevnu zabavu, jer obećavaju i druga iznenađenja, kao što su degustacija lokalnih poslastica priganica, ruštula, patišpanja, fugaca.
Sve ovo će biti zaliveno pivom i vinom, koje će posjetioci moći da probaju, a tokom fešte planirani su i posebni meniji u svim restoranima.
U Budvi su, inače,zadovoljni početkom sezone i očekuju blagi porst broja turista ove godine.
Prema posljednjim podacima u Budvi boravi preko 8000 gostiju ili 26 % više nego prošle godine u istom periodu. Sve što se radi tokom zimskih mjeseci na promocijama u regionu, ali i šire, daje rezultate, kaže nam Raškovićka.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code