Pogledajte kakav je Plan zaštite i spašavanja u slučaju zemljotresa u Herceg...

Pogledajte kakav je Plan zaštite i spašavanja u slučaju zemljotresa u Herceg Novom

1723
2
Podijeli

vatrogasni dom hn 1Služba zaštite i spašavanja Opštine Herceg-Novi će u Vatrogasnom domu u Meljinama od sjutra do 3. februara, od 9 do 11 časova svakog radnog dana, ustanovama, preduzećima i građanima omogućiti uvid u Plan zaštite i spašavanja u slučaju zemljotresa. Za taj dokument je dobijena saglasnost Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Plan je usklađen sa Nacionalnim planom za zaštitu i spašavanje, Zakonom o zaštiti i spašavanju, Pravilnikom o metodologiji za izradu Elaborata o procjeni ugroženosti od prirodnih, tehničko – tehnoloških i drugih nesreća i Pravilnikom o metodologiji za izradu planova za zaštitu i spašavanje. U potpunosti omogućava sprovođenje aktivnosti zaštite i spašavanja od zemljotresa na teritoriji opštine Herceg Novi.

Picerija i restoran

Autor prvog opštinskog Plana zaštite i spašavanja od zemljotresa u Crnoj Gori je Zoran Gamber, a zainteresovanima je dostupan u elektronskoj i štampanoj verziji.

2 Komentari

  1. PAPIR JE PAPIR, A BEZ VJEZBE NEMA PLANA ZASTITE I SPASAVANJA. SVE TE NACRTANE PLANOVE TREBA UZIVO PRENIJETI I SIMULIRATI,KAO STO JE TO BILO U SFRJ.
    0    0

Ostavite komentar

*

code