POČINJE IZGRADNJA MARINE U LUŠTICA BEJ U TIVTU

POČINJE IZGRADNJA MARINE U LUŠTICA BEJ U TIVTU

110
0
Podijeli

lustica bay 12Luštica divelopment /Development/ organizovaće u ponedjeljak svečanost na kojoj će biti ozvaničen početak građevinskih radova u marini Luštica Bej /Bay/ u Tivtu.
Kako je saopšteno, događaju će prisustvovati predsjednik Oraskoma /Orascom/, Samih Sawiris, premijer Milo Đukanović i predstavnici vlasnika kuća Ivana Maksimović i Milan Hasečić, koji su bili prvi kupci u rizortu Luštica Bej. Projekat Luštica Bej, čija se ukupna vrijednost procjenjuje na više od milijardu EUR, realizuje kompanija Luštica divelopment.
Tivatska kompanija do sada je investirala više od 30 miliona EUR u projekat Luštica Bej. On predviđa izgradnju preko 1,5 hiljada stanova, sedam hotela sa ukupno 1,2 hiljade soba, dvije marine sa 170 vezova za jahte, golf teren sa 18 rupa Geri Plejer /Gary Player/ dizajna i gradske objekte, uključujući butike, restorane, kafe barove, školu i bolnicu.
Luštica divelopment je osnovana 2008. godine, kao džoint venčr /joint venture/ između švajcarskog Oraskom /Orascom/ divelopmenta koji ima 90 odsto i Vlade Crne Gore sa deset odsto.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code