Poklon vatrogascima: Rambo Amadeus & Five Winnetous na plaži Boka

Poklon vatrogascima: Rambo Amadeus & Five Winnetous na plaži Boka

3
Podijeli

Koncert Ramba Amadeusa & Five Winnetous, prethodno najavljen na tvrđavi Forte Mare, održaće se sjutra, 25. jula  na kupalištu nekadašnjeg hotela Boka, a početak je zakazan za 22h.

– Koncert ćemo, ipak, održati na Bokinoj plaži. Razlog je praktičan, na Forte Mare ne postoji organizovan šank, ne može se poručiti pivo, a glupo je da publika sluša žedna – najavio je Rambo i pozvao sve koji imaju barke, da ih privežu blizu Bokine plaže i besplatno uživaju u koncertu.

Picerija i restoran

Besplatan ulaz Rambo poklanja profesionalnim vatrogascima, ali i  svim doborovljvima koji su dali nesebičan doprinos u borbi protiv požara na Luštici i u zaleđu Herceg Novog.

Prodaja ulaznica za koncert je na blagajni dvorane Park od 9 do 12 i od 19 do 21 sat, na tvrđavi Forte mare od 9 do 20 sati i na Kanli kuli od 9 do 21 sat. Cijena ulaznice 7 €.

3 Komentari

  1. Još uvijek gase,možda bi procenat od ulaznica bio efektnija pomoć za njih. Svakako Rambov gest je za postovanje. Možda bi lokalni umjetnici mogli da odrade jedan humani tani koncert.

    4
    3

Ostavite komentar

*

code