Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju postavljanja eksploziva u Meljinama

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju postavljanja eksploziva u Meljinama

3113
2
Podijeli

kruzni tok meljineSlužbenici CB Herceg Novi preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je došlo do eksplozije improvizovane eksplozivne naprave u naselju Meljine, saopšteno je iz Uprave policije.

U događaju su povrede, koje nisu opasne po život, zadobili V.V. iz Herceg Novog i njegov maloljetni sin. Vještačenje tragova izuzetih sa lica mjesta se obavlja u Forenzičkom centru. Uviđaj na licu mjesta je obavio državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, zajedno sa službenicima Forenzičkog cnetra i CB Herceg Novi. Tužilac je djelo kvalifikovao kao KD teško djelo protiv opšte sigurnosti. Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činejnica u vezi sa ovim događajem i identifikovanju lica koje je izvršilo krivično djelo, navodi se u saopštenju.

Podsjećamo, do eksplozije je došlo kada je V.V, 07. oktobra oko 17 časova, krećući se ka svom vozilu, nogom odgurnuo kutiju crne boje koja se nalazila na parkingu između njegovog vozila i vozila još jednog lica. V.V. je inače istu kutiju primijetio i oko pola sata ranije, kada je na tom mjestu parkirao vozilo. V.V. i njegov sin su od dejstva eksplozije, koja se aktivirala kada je V.V. udario nogom kutiju u kojoj se improvizovana eksplozivna naprava nalazila, zadobili povrede zbog čega im je pomoć ukazana u Opštoj bolnici u Meljinama. Radi daljih ispitivanja su prebačeni u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, gdje se ljekar izjasnio da povrede koje su zadobili nisu opasne po život i da se obojica nalaze van životne opasnosti.

2 Komentari

  1. Jel moguce ovo? Covjek je za malo nastradao sa malim djetetom. To je mogao biti bilo ko. A nadlezni jos uvijek nisu u stanju da daju bilo kakvu izjavu,vec kao I uvijek “intenzivno” rade na rasvjetljavanju slucaja. Prosto me strah njihovog intenzivno rada, koji rijetko kad daje rezultate. Sramota!
    0    0

Ostavite komentar

*

code