Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju postavljanja eksploziva u Meljinama

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju postavljanja eksploziva u Meljinama

3233
2
Podijeli

kruzni tok meljineSlužbenici CB Herceg Novi preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je došlo do eksplozije improvizovane eksplozivne naprave u naselju Meljine, saopšteno je iz Uprave policije.

U događaju su povrede, koje nisu opasne po život, zadobili V.V. iz Herceg Novog i njegov maloljetni sin. Vještačenje tragova izuzetih sa lica mjesta se obavlja u Forenzičkom centru. Uviđaj na licu mjesta je obavio državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, zajedno sa službenicima Forenzičkog cnetra i CB Herceg Novi. Tužilac je djelo kvalifikovao kao KD teško djelo protiv opšte sigurnosti. Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činejnica u vezi sa ovim događajem i identifikovanju lica koje je izvršilo krivično djelo, navodi se u saopštenju.

Picerija i restoran

Podsjećamo, do eksplozije je došlo kada je V.V, 07. oktobra oko 17 časova, krećući se ka svom vozilu, nogom odgurnuo kutiju crne boje koja se nalazila na parkingu između njegovog vozila i vozila još jednog lica. V.V. je inače istu kutiju primijetio i oko pola sata ranije, kada je na tom mjestu parkirao vozilo. V.V. i njegov sin su od dejstva eksplozije, koja se aktivirala kada je V.V. udario nogom kutiju u kojoj se improvizovana eksplozivna naprava nalazila, zadobili povrede zbog čega im je pomoć ukazana u Opštoj bolnici u Meljinama. Radi daljih ispitivanja su prebačeni u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, gdje se ljekar izjasnio da povrede koje su zadobili nisu opasne po život i da se obojica nalaze van životne opasnosti.

2 Komentari

  1. Jel moguce ovo? Covjek je za malo nastradao sa malim djetetom. To je mogao biti bilo ko. A nadlezni jos uvijek nisu u stanju da daju bilo kakvu izjavu,vec kao I uvijek “intenzivno” rade na rasvjetljavanju slucaja. Prosto me strah njihovog intenzivno rada, koji rijetko kad daje rezultate. Sramota!
    0    0

Ostavite komentar

*

code