Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Radovana Matovića Rakele

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Radovana Matovića Rakele

0
Podijeli

radovan matovicSlužbenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi, u sadejstvu sa službenicima Sektora kriminalističke policije i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo koje je počinjeno juče, 21. februara 2016. godine, na štetu Radovana Matovića (40) iz Herceg Novog, navodi se u saopštenju.

“Beživotno tijelo Radovana Matovića je juče, oko 11.10 časova, zatečeno u putničkom motornom vozilu marke ,,Audi” u mjestu Đenovići u Herceg Novom.

Picerija i restoran

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac, a na licu mjesta je izvršen uviđaj. Uviđajem su kod Radovana Matovića konstatovane dvije ustrelne rane u predjelu glave.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je djelo kvalifikovao kao krivično djelo ubistvo.

Po nalogu tužioca, tijelo Radovana Matovića je transportovano na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici radi vršenja obdukcije.

Policijski službenici intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja i identifikovanju počinioca ovog krivičnog djela” – navodi se na kraju saopštenja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code