Policija u Herceg Novom oduzela oružje i eksplozivne materije

Policija u Herceg Novom oduzela oružje i eksplozivne materije

10
Podijeli

Hercegnovska policija pretresla je juče dvije lokacije i oduzela detonatorske kapisle, puške, municiju, dokumentaciju koja će biti provjerena. Protiv jednog lica je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Herceg Novi su pretresom stana i drugih prostorija koje koristi J.Ž. (27) oduzeli dokumentaciju koja se odnosi na novčana potraživanja i kupoprodaju nepokretnosti.

Picerija i restoran

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi G.Ž. (21) policija je pronašla 24 komada električnih detonatorskih kapisli, 542 komada pištoljske i puščane municije različitog kalibra, dvije puške, optički nišan i tri okvira automatske puške. Predmeti su oduzeti od N.Ž. (61) koji je srodnik G.Ž. Pronađeno oružje, municija i drugi predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom je naložio da se protiv N.Ž. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Policijski službenici CB Herceg Novi će u narednom periodu nastaviti aktivnosti radi pronalaska oružja, municije, opojnih droga i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelima.

10 Komentari

  1. J.Ž , G.Ž ,N.Ž i sad bi mi trebali to da čitamo, ovi ih malo saslušaju i puste ih kao drugare vani jel ? Da maltretiraju nekog opet , veliki mafijaši u pokušaju ,a onu malu su osudili na 4 mj što je nešto vikala po holu itd . Nema dok ovom narodu ne prekipi i ne promjeni kompletnu ovu bandu koja se nakotila i koja omogućava razvoj ovakvih metilja

    12
    3

Ostavite komentar

*

code