Političke okolnosti u Herceg Novom odložile Evropski forum žena

Političke okolnosti u Herceg Novom odložile Evropski forum žena

1297
9
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

herceg novi 41Evropski forum žena i revija filmova evropske kinematografije, zakazani za period od 24-26. februara 2016 biće odloženi “zbog trenutnih objektivnih političkih okolnosti u Herceg Novom”, saopšteno je iz press službe lokalne uprave.
“Dolazak najuticajnih žena iz evropskih institucija, kompanija, nevladinih organizacija, te poznatih umjetnica i kulturnih radnica, biće organizovan kada se stvore adekvatni uslovi za realizaciju jedne ovako važne manifestacije za grad Herceg Novi”, navodi se dalje u saopštenju.
Pored Evropskog foruma žena, takođe se odlaže i program revije evropske kinematografije, poznat kao nagrada „Lux Prize“. Ovu nagradu je ustanovio Evropski parlament 2007. godine i prvi put bi se, baš kao i Evropski forum žena, trebao održati u regionu Balkana.
O novom datumu održavanja manifestacija mediji i javnost će biti blagovremeno obavješteni.

9 Komentari

 1. Iako je Skupstina bila zakazana da se izabere predsjednica prije ovoga dogadjaja, nesto se desilo, mislim da sada nece ni biti famozne Skupstine na kojoj bi se birala predsjednica. Totalni krah Radmana i skupstinske sluzbe, vrijeme je da za to snosi politicku odgovornost (mozda i za “come back” ekipe Dj. Marica) a od neoozbiljne druzine iz Izbora to se ni ne ocekuje jer ni ne znaju sto je odgovornost.
  0  0
 2. Odgodjeno, zbog ,,aktuelne situacije,, ?Zasto ,jer zena nije gradonacelnik, pa mogle su ih primiti (,,dok se ne otklone formalnosti,,)istaknutra savjetnica ili istaknuta direktorka TO,ili predstavnica EPK.Na sajtu Epp women,pomena o ovom dogadjaju nema,niti je bilo(.www.epp-women news and events.)Nasa gdjica je tako bitna da se zbog nje odlazu medjunarodne revije filmova?!?Takodje,ako su u pitanju formalnosti,dogadjaj je bio nasjavljen za 24 do 26 februar,pa onda ce Acimovic ponovo biti tu da primi zvanice.Ili……nece???
  Molim da objavite komentar,jer nikoga ne vrijedja,a objasnjava ,,slucaj,,
  0  0
 3. SCIGK. Postovana gospodjo Z, Vasa prijateljica ne radi ” tamo” jer Evropski forum zena nije radna institucija. Naravno da dogadjaj nije bio ” nikad” ali je trebalio da bude sad. Odgodjen je jer je gospodjica Acimovic sklonjena sa mjesta gradonacelnice, a ideja je bila da se okupe zene koje vode gradove ili su istaknute u nekoj kulturnoj ili politickoj oblasti. E sad te zene ne bi mogla da doceka zena jer nas vd gradonacelnik nije zena. Sva je mudrost u tome i to je opstepoznato, ne znam sto se ovdje prenemazemo.
  0  0
 4. Zasto nz sajtu evropskog foruma zena nije u kaledaru nikad bio ovaj dogadjaj?!! Molim redakciju da postavi pitanje njima jer djeluje kao laz! P.s prijateljica mi tamo radi igrom slucaja i ne zna zz ovaj ivent
  0  0
 5. Koje su to vanredne politicke okolnosti? Ako je suditi po informacijma Radio Jadrana u gradu je redovno stanje i sve savrseno funkcionise. Zasto?
  0  0

Ostavite komentar

*

code