Politički marketing: DPS Herceg Novi: Pobjednička atmosfera od ljepote

Politički marketing: DPS Herceg Novi: Pobjednička atmosfera od ljepote

3798
0
Podijeli

dps-konvencija-hn-6Nakon sinoćnje konvencije DPS-a oglasio se OO te partije uz ocjenu da je konačno došlo  vrijeme koje mogu pečatirati kao svoje.

–  Vrijeme u kojem smo svjesni pozicije koju moramo sačuvati, održati i odnjegovati do kraja, s kojom ćemo preskočiti sve postavljene prepreke i zakoračiti u još bolje sjutra! Sigurnim korakom!

Picerija i restoran

Novljani su konačno postali svjesni svoje sudbine. Veličanstvenošću i dostojanstvom, uveličali su kampanju DPS – Milo Đukanović. To su uradili ne samo brojnoćšu i ljepotom, koja je krasila sinoćnu Konvenciju u Sportskoj dvorani Igalo, već energijom moralnih pobjednika, istrajnim na putu sigurnosti kojim vrijedi koračati na dalje-saopštavaju iz novskog DPS-a.

Kako navode, mladost je progovorila otvorenim srcem, bez ustezanja. Pozitivni u stremljenjima, uprkos najezdi otrovnih strijela opozicije, nijesu popustili, niti progovorili jezikom slutnje, mržnje i nezadovoljstva, ističu u OO DPS:

– Kao pravi ljudi, podignute glave, nijesu govorili o protivniku koji zadaje niske udarce, već su govorili o sebi i nama. Planirali su budućnost vodeći se programskim zadacima i brinući o svakom članu naše društvene zajednice ponaosob. U vremenu veselja i zajedničke sreće, odali smo počast preminulom partijskom borcu za ista ta prava. Tugom smo ispratili misao na Slavka Bakovića, okrenuti njegovoj porodici za spomen i tiho izgovorili – slava mu! – poručuju iz DPS-a.

Po njima imati ključ ne znači imati rješenje. Da bi se postiglo otključavanje bilo čega, vrijedi potrefiti pravu kapiju, staviti taj isti ključ u ključaonicu i načiniti pravi potez, kažu u OO:

– Mladim ljudima DPS-a u Herceg Novog ne trebaju ključevi, oni imaju vlastiti um, kojim niko ne upravlja, niti se „zagađuje“ sujetom, lošim mislima i namjerama. Oni su čisti, bistri i vaspitani. Ponos su grada i države Crne Gore. Hvalospjev im nije potreban jer sami stvaraju svoju sreću i zadovoljstvo. Oni emituju sve one vrijednosti koje mnogi moraju učiti i silom se truditi, ne bi li došli do istog. Naravno, za sve pomenuto zaslužni su njihovi roditelji i sredina koja ih odgaja i vaspitava. Zato sigurno koračaju i gaze stameno, opravdavajući svoje mjesto u današnjem društvu, na putu Evropskih integracija, NATO pristupanja i za bolju balkansku strategiju na svim nivoima modernog i emancipovanog koncepta. Na konvencijama ne treba brojati prisutne, već osluškivati damar. Sinoćna prezenca i okupljanje istomišljenika načinila je unutrašnju sigurnost, napunila srca i dušu prisutnog populusa.

Zbog toga i vrijedi biti dio tima DPS Milo Đukanović, i zasigurno čvrstim korakom krenuti u sljedeće poglavlje vječne Crne Gore! – navode na kraju saopštenja iz OO DPS Herceg Novi.

Nema komentara