Politički marketing: Dragan Šimrak, SDP: Prestanite sa zastrašivanjem birača

Politički marketing: Dragan Šimrak, SDP: Prestanite sa zastrašivanjem birača

1891
27
Podijeli

Panika sa kojom DPS ulazi u završnicu svoje posljednje izborne trke sve više kulminira pritiscima i prijetnjama upućenim biračima. No, naravno, nijesu to otvorene prijetnje. Na scenu je stupio dobro uhodani mehanizam manipulacija, ucjena i zastrašivanja, saopštava predsjednik OO SDP Herceg Novi i član Predsjedništva SDP-a, Dragan Šimrak:dragan-simrak-16

– DPS direktori, opštinski sekretari, nečelnici, veliki i oni nešto manji šefovi, sa spiskovima u stolu prizivaju svoje zaposlene na razgovor „oči u oči“. Razgovor je kratak i jasan – ili glas ili neće se ostat na istom! Retorika nije tu bitna, način na koji je prijetnja izgovorena još manje, važno je da su na taj način do kraja ogoljeni stubovi sistema u kojem živimo – PRIJETNJE, UCJENE I STRAH. Svi ti partijski izvršitelji, sijači straha, korumpirani diletanti su zdušno pristupili svom jedinom poslu, sačuvati vlast.

Picerija i restoran

E, pa gospodo, neće moći! Upozoravamo vas, da smjesta prekinite sa kampanjom zastrašivanja i ucjena. U suprotnom, obavijestićemo sve relavantne međunarodne institucije o grubom kršenju predizbornih pravila, o kršenju ljudskih prava, o nezakonitom korišćenju pozicija u državnoj i lokalnoj upravi i u javnim preduzećima za „kupovinu“ glasova. Upozoravamo sve koji se bave ovim ne časnim radnjama da će snositi i krivičnu odgovornost.

Znamo da DPS ne umije drugačije, da je sasvim logično da se takvim metodama služi partija čiji je glavni ideolog,  koji je na zadnjim lokalnim izborima osmislio i formirao aktuelnu novsku vlast, priznao da je šef organizovane kriminalne grupe.I ne samo to.Priznao je da se plaši za svoju i sudbinu svoje porodice. Onaj koji je upravo osmislio metod zastrašivanja, sada živi u strahu. Živi u strahu od onih koji drže partijsku metlu i koji bi da pokažu kako su im ruke čiste.

Nakon 16. oktobra SDP će uzeti državu iz ruku takvih i vratiti je narodu. Država svima! – poručuje predsjednik OO SDP Herceg Novi i član Predsjedništva SDP-a, Dragan Šimrak.

27 Komentari

 1. Srbija do Tokija,a što je Ključ blokirao komentare neki dan,a? Ti bi možda nešto htio da kažeš tim povodom,ali nema nikome ništa…jer nema kulture.
  0  0
 2. Sto je Dps blokirao komentare na najavu promocije.Uzgred danas su doveli tri ortopeda u Dom Zdravlja da se sjutra ne vade da ne mogu sigurnim korakom jer ih noge bole.
  0  0
 3. savjet svima OKRENITE SE ONOME ŠTO ĆETE ČINJET,A NE ŠTO JE I KO ČINIO,JER NIKO,NI VLAST NI OPOZICIJA NISU BILI DOBRI….E SAD MALO VIŠE PAMETI I RAZBORITOSTI KOD JEDNIH ILI DRUGIH TREBALO BI DA POBJEDI NA OVIM IZBORIMA.SDP TREBA DA UĐE U VLAST,ALI NE SA PARTIJAMA,KOJE BI DA MIJENJAJU SAMOSTALNOST CRNE GORE.
  0  0
 4. Svi ga odma napadate kontra argumentima,a ne kazete da je ovo istina sto on kaze i da ce u u mnogome odlucit ishod izbora. Zasto da odgovara Krusu,kad svi znamo ko je to piso i cija je kuzina.Malo je bilo 25.godina vlasti DPS da sve pozlate u CG… Istina bili su u Kolaciji sa njima,al eto okrenuli su im ledja. Nikad nisam glaso za SDP,al sad ocu iz inata…:p
  0  0
 5. Moj Dragane, ajde se polako ti povlaci iz politike…Nisi ti za to…Evo napokon si se malo opustio zadnjih dana i odma si sebe nagrdio izjavama…Pa dje ces ovo izjavit Dragane , nagrdi sam sebe… Dusko izgleda ima pravo za ono otvorno pismo , izgleda da nemas argumente da mu odgovoris… A i “glasac DPS-a” je u pravu , daj barem jedno ime vezano za ovo saopstenje , pa cemo prihvatit da ne …Izmisljas Dragane.. Povuci se Dragane ! Nisi ti za ovo !
  0  0
 6. Naš narod voli strahom da vaspitava đecu i voli da straši protivnika,jer nije u sebe drukčije siguran i to rade takvi,ali pojedinci,nikad svi.U svakome žitu ima kukolja,ali vi bolje da se malo primirite,jer ponavljate tekst koji vam je drugi napisao,pa iste riječi čujemo ponovo od Ranka,jer ne smijete svoje misli da izgovorite,ni da istinu priznate.U DPS-u nije idealno,nije ona ni dobra,ali je to jedina partija koja daje sigurnost građanima i to svi znamo.
  0  0
 7. Zao mi je sto ste se pocijepali.Poslije izbora sve ce biti drugacije.Nadam se da cete imati dobar rezultat i da cete ipak naci nacin da budete sa drzavotvornim strankama.
  0  0
 8. Bolje je da se ne javljas Dragane. Sami autogolovi. Lijepo te pitao drk. Kako si mijenjao bezvrijednu zemlju za zemlju na Toploj.kako si postao masinovoda u 55 godini.ekspert za vozove-tada je dps bio dobar. Bolje je da ucutis neko vrijeme .tako ces najbolje pomoci stranci.
  0  0
 9. Ovo je dobro i korisno za Herceg Novi.Sdp je bio korektan i kada gs je Dps pritiskao da zajedno sa cetvorkom iz memoranduma formiraju vlast.To su principijelno odbili.Neka mi neko navede jos jedan tskav primjer a ja nikad nisam glasao Sdp. Uglavnom raduje me principijelnost i to moze pomoci i da se u Novom rijesimo ove napasti.
  0  0
 10. E pa vi ste druze bili u koaliciji sa DPS-m godinama, i sve to mirno posmatrali dok ste imali interes.
  Kako se ranije niste drznuli da ovako nesto izjavite. Otkud sad odjednom ovakva izjava.
  0  0
 11. DPS mašina nema boljeg načina da animira gradjane, pa se zato služe strahom. Takav sistem je osudjen na propast, jer narod mu kad tad presudi. Došlo je pravo vrijeme za promjene i siguran sam da ce SDP dati veliki doprinos.
  0  0
 12. Hajte gospodine Simrak imenujte makar jednog od svega sta ste naveli pa da vam i vjerujem.Koristite spekulacije bez utemeljenja i pretpostavke po sistemu vise puta ponovljena laz postaje istina.Ako ne navedete ni jedno ime smatracu da lazete i da upravo vi manipulisete sa biracima.Izvolte.
  0  0

Ostavite komentar

*

code