Politički marketing: Koktel za prijatelje SDP-a u Herceg Novom: Samo SDP može...

Politički marketing: Koktel za prijatelje SDP-a u Herceg Novom: Samo SDP može da spriječi DPS u poharama i devastaciji zemlje

2469
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U atrijumu Dvorane Park u Herceg Novom večeras je priređen koktel za prijatelje SDP-a, sa koga je odlučno poručeno da će ta partija zaustaviti beskrupuloznu poharu države.

sdp-koktel-hn-3–  SDP je jedina partija u Crnoj Gori koja je ispunila svaki segment svog izbornog programa. Prva smo partija koja je postavila temelje multietničke Crne Gore i sačuvala mir. Vratili smo Crnoj Gori nezavisnost, himnu, zastavu i grb i doveli je do vrata EU i NATO-a. Ostalo je da vratimo slobodu narodu. Oni koji su poharali ovu državu, treba da se boje slobode u rukama slobodnog naroda, poručila je poslanica SDP-a, Draginja Vuksanović.

Picerija i restoran

Ona je uvjerena da će novu Vladu predvoditi SDP, a činiće je kompletna opozicija, NVO sektor i svi časni pojedinci, jer  SDP se borio za  državu koja će služiti narodu, a ne „biti resurs džepova Vlade“.

SDP je pravnim putem dokazao prevaru koja se krije iza dugoročnog zakupa Mamule, podsjetila je Vuksanović.

sdp-koktel-hn-1– Riječ je zapravo o prodaji, na žalost, ova prevara prošla je Parlament zahvaljujući korumpiranoj većini. Kada dođemo na vlast, raskinućemo sve loše privatizacione ugovore. Nećemo dozvoliti oznaku tajnosti na dokumentima koja se tiču privatizacija, prodaju Miločerskog parka, Kraljičine plaže, Buljarica i realizaciju Plana obalnog područja -obećala je Vuksanović.

Njen kolega Raško Konjević otkrio je da domaći tajkuni taje porez u visini od 770 miliona eura, što, kako je izračunala, predstavlja pet budžeta Crne Gore. Takve stvari SDP svakako neće tolerisati.

Predsjednik OO SDP Herceg Novi, Dragan Šimrak, podsjetio je da ta partija u Herceg Novom punih 27 godina čini opoziciju, što joj daje puno pravo da kritikuje vlast.

sdp-koktel-hn-2– Pamtimo vrijeme kada je Herceg Novi u SFRJ bio četvrti grad po stopi ekonomskog razvoja, a sada teško da može biti četvrti, ako se broji od posljednjeg mjesta i u Crnoj Gori. Došao sam u posjed dokumenta čiji je zapisničar  član DPS-a, u to vrijeme sa dubrovačkog ratišta, a u kojem stoji da u Herceg Novom, toga doba radi šest preduzeća i 5.130 radnika. Ne znam da li je iko od tih radnika bio na  nedavnom skupu DPS-a u Sportskoj dvorani, osim ljudi koji su autobusima sa sjevera Crne Gore došli na konvenciju. Danas od šest firmi, su dvije u stečaju, tri su doživjele katastrofalne privatizacije, a u njima radi 15 odsto radnika od već pomenutog broja iz izvještaja – ustvrdio je Šimrak.

On je kazao da je DPS-u još preostao Institut Igalo, kao i da samo SDP može da spriječi DPS u poharama i devastacijama zemlje koja treba da pripada našoj djeci.

– Njihovu beskrupuloznost je dobro osjetio Novi, ne samo kroz privatizacije, već prodaju svetinje, odnosno kulturno istoriskog dobra kakva je Mamula, a za čiju je prodaju svaki odbornik DPS-a podigao ruku.  Ništa im nije sveto, osim Sveta koji je napravio vlast u Herceg Novom. Zato će se SDP odlučno suprostaviti ovakvoj devastaciji grada i države – obećao je lider novskog SDP-a, Dragan Šimrak.

Nema komentara