Politički marketing: Novska Lista odlučno protiv režima

Politički marketing: Novska Lista odlučno protiv režima

1920
16
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

novska lista logo7OO Novske liste u saopštenju dostavljenom Radiju Jadran, poziva članove, glasače i simpatizere Novske liste da u nedjelju izađu u što većem broju na parlamentarne izbore.

“Kao opoziciona snaga lokalnog parlamenta osjećamo dužnost i odgovornost prema istinski nastrojenim opozicionim strankama, da iste i podržimo. Posebno nam je drago što su se prave opozicione snage i na nivou republike ujedinile, te stoga možemo računati na konačnu pobjedu i pad vladavine DPS-a.

Picerija i restoran

U svakom slučaju pozivamo Novljane da ni u kom slučaju ne podrže DPS kao ni njegove bivše i sadašnje satelite, kako ne bi bili prevareni kao na posljednjim lokalnim izborima“ poručuju u ime predsjedništva Novske Liste dr Savo Marić i Miloš Konjević.

16 Komentari

 1. Toliko ste obrazovani da ne znate da je Crna Gora drzava,a ne republika.Vi ste Novska lista koliko sam ja iz Lajkovca.Recite da ste srpska lista i sve je ok.Lazete da ste novska lista,ima nas muslimana,jevreja,katolika koji bi glasali za vas da ste novska lista.RADIKALI STE I NE LAZITE NAROD.SRPSKI NARAVNO.
  0  1
 2. Mogli ste izac sa saopstenjem da ne podrzavate ni jedne, ni druge, ni trece jer oni nisu vrijedni ovoga grada. Ali ne, vama je bitno da zadrzite ta dva jadna mandata. Eto koliko ste politicki ograniceni.
  0  1
 3. Hahaha…Mica Konjevic,hahahhaha… Mislim da je DPS-u sad skocio 10% rejting…Pa koga vi podrzite taj primirisat pobjedi ne moze…Mica Konjevic,Darko Klasic,Vaso Subotic,Zeljko Bajceta,Savo Maric……hahahahha
  0  1
 4. Свака вам част,тако и треба,а и нисмо се друкчије ни надали !!! Пашће досадашња погубна влада ако има Бога и памети у народ,а полтрони и улизице без цента у џепу…. ето им га тамо !!!
  0  0
 5. Kako to podrzavate opoziciju ako su predvodnici te opozicije isti oni koju su drzali Herceg Novi, a vi se protiv njih borili jer su nesposobni. Dakle DF, snp, ura tj. Bazdar, demokrate tj. Katic…pa kako to sad. Bolje da ste rekli podrzavamo radikale i dr seselja, nego ovako.
  0  0
 6. Šta vas briga ko vlada u državi,a ne u republici kako pištete.Vas i tako nije briga za državu, vi biste da CG bude opet republika ili pokrajina Srbije…Pa vi ste Novska lista ,ako ste uopšte i novska….Baš ćemo vas slušati.Ajte vi o svom poslu bolje.
  0  1

Ostavite komentar

*

code