Politički marketing: OO DPS Herceg Novi: Ne nasijedajte na provokacije

Politički marketing: OO DPS Herceg Novi: Ne nasijedajte na provokacije

1940
0
Podijeli

images_slike_logo_dps_logo2Iz OO DPS-a ukazuju na pokušaje da se njihovi članovi isprovociraju i da se utiče na njihovi izbornu volju. Pozivaju sve građane na mirno i dostojanstveno glasanje 16. oktobra.

– Obavještavamo javnost da su tokom protekla dva dana telefonskim putem masovno pozivani članovi i simpatizeri Demokratske partije socijalista u cilju navodne provjere njihove spremnosti da izađu na izbore. Pozivamo sve članove i simpatizere DPS, kao i sve građane Herceg Novog, da ne nasijedaju na provokacije ove ili bilo koje druge vrste.

Picerija i restoran

Pravo je svakog građanina da se izjasni slobodno i shodno ličnim ubjeđenjima. Demokratska partija socijalista Crne Gore vodila je pozitivnu kampanju sa jasnim ciljem da predstavi dosadašnje rezultate i Izborni program za naredne četiri godine, za koji čvrsto vjerujemo da će donijeti ekonomski napredak, radna mjesta i bolji kvalitet života.

Na rezultate smo ponosni i oni govore sami za sebe, a naš Izborni program je javni ugovor sa građanima, koji ćemo zajedno realizovati. Zato, još jednom, pozivamo sve građane Herceg Novog da daju svoj doprinos da izbori 16. oktobra proteknu u miru, dostojanstveno i u atmosferi koja odražava našu kulturu i jača povjerenje – poručuju iz OO DPS Herceg Novi.

Nema komentara