Politički marketing: SDP Herceg Novi: DPS je promašio temu

Politički marketing: SDP Herceg Novi: DPS je promašio temu

890
0
Podijeli

sdp logoNa reagovanje OO DPS-a Herceg Novi, koje je objavljeno na portalu Jadrana 11.oktobra pod naslovom „Zbori li SDP sa SDP-eom?“, a odnosi se na industrijski otpad i stanje u Brodogradilištu, iz OO SDP-a su poslali novo reagovanje, koje u cjelosti objavljujemo:

– Nijesmo ništa drugo ni očekivali, no da DPS potpuno promaši temu. Rekli smo, da ste Jadransko brodogradilište namjerno uveli u stečaj i da ga sada rasprodajete, da je u Bijeloj decenijama deponovan grit, a da su vaši ljudi ubjeđivali Bijeljane i Novljane da nije štetan po zdravlje, što se sada pokazuje morbidnom neistinom. Ne odgovarate na činjenicu zašto se dogovori o koncesiji kriju od javnosti, i da do posljednjeg trenutka, kada svečano objavite kako ste na još jednu crnu rupu privatizacije stavili tačku, niko neće znati identitet koncesionara. Nemate odgovor ni na činjenicu da će nakon čišćenja otrova troškovi biti najvjerovatnije jednaki ugovorenoj cijeni koncesije, pa ćete, faktički, 135.000 kvadrata zemlje i 281.000 pripadajućeg akvatorija, pokloniti.

Picerija i restoran

Ne čudi nas da Opštinski odbor DPS Herceg Novi ne vidi suštinu, oni nijesu tu da sagledaju stvarnost onakvom kakva jeste, oni su tu da izvršavaju. To su pokazali i onda kada je umjesto njih Svatozar Marović dogovarao vlast u Hereg Novom a ubrzo poslije toga otputovao za Spuž.

Ne možete se sakriti iza nevještih doskočica i infantilnih saopštenja.Činjenice svima bodu oči, a vi žmurite, prolazilo je, ali sve teže.

Osnovna razlika između SDP-a  i DPS-a, odnosno  nas i vas je što smo mi prvo Novljani, pa tek onda članovi svoje partije, dok su mnogi među vama samo DPS-ovci  i nažalost ništa više. Mi se žestoko protivimo svemu što je upereno protiv interesa Novog i njegovih građana, a što je u posljednje vrijeme sve prisutnije. Vi na žalost morate slušati naredbe iz Podgorice. Vaši odbornici dižu ruke za odluke koje nijesu ništa drugo nego bezočna pohara Herceg Novog. Pouzdano znamo da se nekima od njih od toga trese želudac, ali……

Što se tiče zakazivanja sastanaka, u zavisnosti od vašeg raspoloženja, možemo vam dogovoriti susrete  sa članovima više stotina porodica HTP Boka i Jadranskog bordogradilišta, koje ste ostavili bez hljeba. Samo kažite mjesto i vrijeme! Oni će vas precizno informisati o posljedicama vaše politike.

16. oktobra ćete izgubiti vlast zajedno sa vašim tajkunima i onima od kojih pozajmljujete imena.

Socijaldemokratska partija će vratiti DRŽAVU SVIMA – poručuju na kraju iz OO SDP Herceg Novi.

Nema komentara