Polovičan učinak Primorja u Konjicu

Polovičan učinak Primorja u Konjicu

0
Podijeli

Na drugom turniru Jadranske lige koji je juče održan u Konjicu, ŽKK”Primorje” se kući vratilo sa jednom pobjedom i jednim porazom.

U prvoj utakmici protiv dubrovačke Raguse mlađe pionirke Primorja izgubile su rezultatom 46:39 (12:8;18:6;14:4;2:21). U ovoj utakmici Primorke se nijesu isticale dobrom igrom, osim u poslednjoj četvrtini. Najviše poena dala je Jelena Bulajić koja je ubacila 10, Sara Đurović 8, Anastasija Mojić 5, Jovana Ječmenić 4, Kalina Samardžić 4, Tijana Tatalović 4, Lana Mijajlović 2, Anastasija Đedović 2, te Vladana Pajović, Anđela Kokot, Andrea Mirković, Aleksandra Dragićević, Lena Samardžić i Marija Šćekić, a na takmičenje, zbog bolesti nisu pošle Maša Bošković i Jana Jevtović.

Picerija i restoran

U drugoj utakmici Primorke su uspjele savladati ekipu Konjica rezultatom 52:44(13:4;10:16;15:9;14:15), a najefikasnija na utakmici bila je desetogodišnja Jelena Bulajić koja je ubacila 24 poena i dovela ekipu do pobjede, zatim Jovana Ječmenić 8, Tijana Tatalović 6, Anastasija Mojić 5, Sara Đurović 5, Vladana Pajović 2, Anastasija Đedović 2, te Kalina Samardžić, Marija Šćekić, Aleksandra Dragićević, Lena Samardžić, Andrea Mirković, Lana Mijajlović i Anđela Kokot.

Ove mlađane igračice, od kojih najstarija ima 11 godina, treba pohvaliti učešćem u Jadranskoj ligi, jer su najmlađa ekipa učesnica i prošlogodišnje prvakinje. Izuzetno zgusnut raspored putovanja i utakmica, ne dozvoljava Primorkama odmor, kao ni sve pobjede, jer pravo iz autobusa izlaze na teren.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code