POLUFINALE JADRANSKIH IGARA VEČERAS NA ŠKVERU

POLUFINALE JADRANSKIH IGARA VEČERAS NA ŠKVERU

185
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na bazenu Jadran na Škveru večeras će u 20.30 biti održano drugo polufinalno veče ovogodišnjih Jadranskih igara Crna Gora 2015.

Na takmičenju će učestvovati osam ekipa, a dvije najbolje plasirane ostvariće plasman u veliko crnogorsko finale, koje će se ove godine održati u Podgorici, u nedjelju 9. avgusta.
Ovo je šesta sezona Jadranskih igara u Crnu Goru. Prvo polufinale održano je sinoć u Tivtu, gdje su, kako se i očekivalo, pobjednici bili „Galioti”, prošlogodišnji predstavnici Crne Gore na Međunarodnom takmičenju jadranskih igara. U takmičenju je usčestvovalo pet ekipa iz Tivta i jedna iz Kotora. Drugoplasirana je ekipa Delfina tivatskog jedriličarskog kluba, koja će sa Galiotima učestvovati u finalu.
Ovo je treća godina i da se na novskom Škveru organizuju Jadranske igre, a učešće je potvrdilo čak 8 ekipa.
– Jadranske igre u Herceg Novom već sada su postale tradicija, a u Grad od skalina uvijek se lijepo ponovo vratiti. Odlična lokacija održavanja igara, bazen PVK Jadrana na Škveru, savršen je ambijent za vrhunsko takmičenje na koje smo u Herceg Novom već navikli. Od osam ekipa najpoznatija među njima svakako je ekipa domaćina, Jadran-Škver, a dvije najbolje plasirane ekipe izboriće pravo nastupa u crnogorskom finalu – navode organizatori i domaćini.
To su Plivački vaterpolo klub Jadran i agencija Adria events uz podršku sponzora, Turističke organizacije Herceg Novi i Opštine Herceg Novi.
– Turistička Organizacija je sa zadovoljstvom podržala ovu manifestaciju, ne samo zbog toga što su Jadranske igre nastale kao takmičenje i prezentacija turističkih gradova, već zato što smatramo da je od izuzetnog značaja za obogaćenje zabavnog dijela turističke ponude grada. Pored toga, Jadranske igre su odlična promocija sporta i sportskih druženja i zdravog načina života, što su vrijednosti kojima želimo da bude prepoznat Herceg Novi kao turistička destinacija”, kazala je direktorica TO Herceg Novi, Bojana Blagojević.
Pobjednik Jadranskih igara odmjeriće snage sa predstavnicima Slovenije, Italije, Hrvatske, Bosne i Hercegnovine, Makedonije i zemlje gosta u međunarodnoj završnici Jadranskih igara 12. septembra u Biogradu na moru.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code