Pomoć Novljana porodici Ljajić iz Kotora

Pomoć Novljana porodici Ljajić iz Kotora

4445
2
Podijeli

Na glavnom gradskom Trgu u Herceg Novom jutros je organizovana humanitarna akcija prikupljanja osnovnih životnih sredstava za jedanaestočlanu porodicu Ljajić iz Kotora, kojima je nevrijeme proteklih dana na Vrmcu uništilo skoro sve.

paketi-pomoci-ljajicimaNovljani su i u ovoj akciji pokazali  humanost, pa je tako već obezbijeđen pun kombi ćebadi i garderobe za ovu familiju, koji će im biti distribuiran sjutra, kaže nam organizatorka akcije, Zorica Drakulić Vidaković.

Picerija i restoran

Ono što nedostaje jeste garderoba za bebu od dva mjeseca. U zavisnosti od vremenskih uslova, štand ispred bivše robne kuće „Mješovitog“ trebalo bi da bude i sjutra postavljen u jutarnjim časovima.

Ljajići su ostali bez doma, bez stoke, a bili su zameteni u snijegu na Vrmcu, gdje su ih kotorske službe spasavanja zatekle kako spavaju u Golfu II, javio je Radio Kotor.

Nakon spasavanja, ukazana im je medicinska i druga pomoć u OO Crvenog Krsta u Kotoru, gdje su djeci konstatovane promrzline stopala, kao i očne i kožne infekcije.

2 Komentari

  1. Nije kotorska sluzba spasavanja vec clanovi moto kluba Lavpvi Kotor,drugo nikoga ta porodica nije interesovala dok mi nijesmo pokrenuli humanitarnu akciju!
    0    0

Ostavite komentar

*

code