Pomoć za Steva iz Norveške

Pomoć za Steva iz Norveške

5447
1
Podijeli

stevan obradovic 020316Da entuzijazam dobrih ljudi, koji žele da pomognu teško oboljelom Stevanu Obradoviću ne jenjava dokazuje i mala humanitarna akcija koju je sprovela jedna Novljanka, trenutno nastanjena u Norveškoj. Ona je, uz nesebičnu pomoć norveških kolega i prijatelja uspjela da sakupi  1.255 eura.

– Radeći godinama sa Norvežanima, stekla sam dosta prijatelja, pa odatle i ova spontana reakcija sakupljanja novca, jer Norvežani su veliki humanitarci. S obzirom na to da je teško sakupiti toliko veliku sumu novca, bilo je dovoljno kontaktirati par norveških prijatelja koji su se rado odazvali, pa smo zajedno pokrenuli tu akciju – napisala je u poruci Redakciji Radija Jadran sugrađanka iz Norveške i dodala:

Picerija i restoran

– Mi ne tražimo medijsku pažnju, važno nam je da smo dio te priče, da pomognemo jednom mladom čovjeku, našem sugrađaninu.

Prerma riječima najboljeg Stevanovog prijatelja Branka Čihorića, koji je sa njim stalno u kontaktu, saznali smo da je Stevanovo stanje stabilno, kao i da se dio kancera povukao. I dalje je u Austriji, ali umjesto kliničkog liječenja, nalazi se na kućnom, kod rodbine, uz terapije i redovne  kontrole na klinici u Beču.

1 komentar

  1. Sta reci BRAVO NOVLJANI, Novi je vazda bio grad velikog srca,to je i dokazo ovom humanitarnom akcijom za Stevana,najljesi grad,najljepsi ljudi,veliki sporitisti itd itd,jos samo da nadjemo ljude cistog srca da vode ovaj grad da se mane politike zasucu rukave i naprave od Novog grad kaki je vazda bio !!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code