Pomoć za Stevana od 752 eura i košarkaški spektakl u Igalu

Pomoć za Stevana od 752 eura i košarkaški spektakl u Igalu

2328
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

primorje humanitarna utakmicaU Sportskom Centru Igalo sinoć je odigrana humanitarno-revijalna utakmica između KK Primorja 1945 i Veterana Primorja.
Iako je rezultat bio potpuno u drugom planu 98:91 za Veterane Primorja, spektakl je viđen. Mnogobrojna publika mogla je da uživa u atraktivnim potezima Sučevića, Lazovića, Savovića, Gite, Lučića i ostale družine sa jedne strane i Baćovića, Kovačevića, Popovića… sa druge strane.
Uz odličnu organizaciju same priredbe, od prodatih ulaznica prikupljena je svota od 752,70 € koja će biti uplaćena za liječenje našeg oboljelog sugrađanina i velikog sportiste, Stevana Obradovića.
Uprava KK Primorje 1945 se zahvaljuje prvenstveno publici koja je i uprkos lošem vremenu, došla u zavidnom broju, igračima, sudijama, fotografu, kafe baru Kum na Toploj, teretani Terzo i mnogim drugima koji su dali svoj doprinos u prikupljanju pomenute svote novca.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code