Pomozimo mladoj majci Sanji Kovač

Pomozimo mladoj majci Sanji Kovač

4688
2
Podijeli

Već izvjsno vrijeme u Herceg Novom je aktuelna  humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava, za dvadesettrogodišnju Sanju Marković Kovač iz Đenovića, koja je oboljela od Hočkinove bolesti tipa N.S. Ona se nastvalja, jer je Sanji neophodan tretman u Njemačkoj.

Kada smo u januaru pisali o njoj i njenoj šestomjesečnoj borbi sa bolešću, ona je već odlazila u Podgoricu, svakih 15 dana na intenzivnu hemoterapiju. Trebalo je da ljekari odrede da li će Sanji biti određena transplantacija koštane srži ili presađivanje matičnih ćelija. Jer, njeno stanje se  pogoršalo nakon porođaja. Ona je majka  petomjesečne ćerke.

Picerija i restoran

Sanji su neophodne dodatne pretrgae i pet skener  u Njemačkoj. S obzirom na teško materijalno stanje, njena porodica moli sve koji mogu da pomognu njen boravak i tretman u inostranstvu.

Sanja treba da se vrati zdrava svojoj djevojčici i svojim obavezama, uz vašu pomoć, zato ako ste u mogućnosti uplatite sredstva na žiro račun njenog supruga Radmila Kovača u CKB banci:

510290999426900954

2 Komentari

  1. ajmo narode,malo po malo i da se skupi pare za ovu zenu,ovom adjelcicu sa slike treba majka a svima nama dobri i humani postupci da pokazemo jedni drugima da covjek u nevolji nije niti ce ikada biti sam !!!

    32
    2

Ostavite komentar

*

code