PONOVO KONKURS ZA GLAVNOG ADMINISTRATORA, ILI ADMINISTRATORKU?

PONOVO KONKURS ZA GLAVNOG ADMINISTRATORA, ILI ADMINISTRATORKU?

152
0
Podijeli

Iako je na prvom javnom konkursu, raspisanom krajem marta, za glavnog administratora opštine Herceg Novi, izabrana Mirjana Ivanović, konkurs je iz formalnih razloga poništen i ponovo raspisan, 4.juna.

Rješenje Ivanovićke o postavljenju na ovo značajno mjesto za opštinsku administraciju, bilo je i pred hercegnovskim odbronicima na 7.redovnoj sjednici SO. Međutim, ta tačka dnevnog reda je povučena, a kasnije je našem radiju objašnjeno da je samo riječ o tehničkoj grešci, te da neće biti novog konkursa. Ipak, on je raspisan, uz iste uslove i biće otvoren do 28.juna.
Mirjana Ivanović je diplomirana pravnica iz Igala i za glavnog administratora postavio je prvobitno predsjednik opštine Nikola Gojković, a na osnovu odluke Komisije za izbor kandidata, koja je sačinila listu.
Nova opštinska vlast, nakon decembarskih izbora odmah je u januaru obustavila tada raspisani konkurs za potrebe Komunalne policije i Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, da bi nakon toga do 4.juna objavila 10 konkursa.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code