Otvorena Coca Cola aktivna zona u Igalu

Otvorena Coca Cola aktivna zona u Igalu

3376
10
Podijeli
 

Završena je prva faza projekta “Pokret za radost” zvaničnim otvaranjem aktivne zone za vježbanje “Coca Cola” u parku Titove vile. Tom činu prisustvovala je i ambasadorka SAD-a u Crnoj Gori, Margaret Ann Uyehara i nacionalni menadžer prodaje na terenu kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora Slobodan Janićijević.

coca cola aktivna zona 3Predsjednica Opštine Herceg Novi, Nataša Aćimović počastvovana je  prisustvom američke ambasadorke, zahvalna Upravi za sport i mlade i kompaniji “Coca-Cola Hellenic”, koji su omogućili realizaciju ovog projekta.

Takođe i Institutu Dr Simo Milošević koji  je omogućio zemljišni prostor za o teretanu.

– Drago mi je što se Opština priključila projektu “Pokret za radost” a time upravo pozivam sve vas da se oprobamo na ovoj novoj teretani – kazala je Aćimović, jer aktivna zona za vježbanje je mnogo više od teretane.Kakoje kazala, ona predstavlja poziv za druženje, prijateljstvo i otvorenost.

coca cola aktivna zona 1Nacionalni menadžer prodaje na terenu kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, Slobodan Janićijević istakao je da je otvaranje aktivne zone za vježbanje kruna jedne faze projekta “Pokret za radost”i posljednja izgrađena zona u Crnoj Gori za ovu godinu.

– Inicijativa da podstaknemo ljude na aktivan život i redovnu fizičku aktivnost dio je naše platfrome društveno odgovornog poslovanja. Baš zbog toga smo u prethodnom periodu građanima Podgorice, Nikšića, Bijelog Polja, Cetinja i Bara takođe poklonili aktivne zone. Smatramo da velike kompanije treba da budu i nosioci velikih pozitivnih promjena u zajednicama – riječi su Janićijevića.

Pohvalio je odličnu saradnju kompanije sa lokalnim samoupravama, zahvalio Ambasadi SAD-a, koja je prepoznala “Pokret za radost” kao projekat od interesa za mlade Crne Gore ali i dala podršku današnjem otvaranju.

Uslijediće druga fazu projekta, aktivacija zona, jer cilj kompanije zapravo je da se u aktivnim zonama stalno organizuju različite sportske aktivnosti.

coca cola aktivna zona 2

Podršku projektu, kojim se stvaraju novi sportski sadržaji u gradovima širom Crne Gore, dala je i Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori. Ambasadorka SAD-a Margaret Ann Uyehara ukazala je na značaj vježbanja na otvorenom i pozdravila društveno odgovorno poslovanje američkih kompanija u Crnoj Gori.

– Veoma sam ponosna što je kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora, kao američka kompanija, fokusirana na pitanja kao što su aktivni stilovi života, ekološke inicijative, razvoj mladih i podrška ranjivim grupama u društvu. Korporativno odgovorno poslovanje je suštinska vrijednost američkog privrednog sektora, koje je Coca Cola u Crnoj Gori shvatila ozbiljno – kazala je Uyehara.

Zainteresovani posjetioci Coca-Cola aktivne zone u Herceg Novom imali su priliku da vježbaju zajedno sa predstavnicima Montenegrin Calisthenics ekipe, koji su među pionirima koncepta vježbanja na otvorenom u Crnoj Gori.

– Za ljude koji se kod nas bave street workout-om Coca-Cola aktivne zone znače puno, jer se ovaj sport trenira napolju, na otvorenom. U Podgorici se u aktivnim zonama vježba svakodnevno, a uz dobar trening za koji je potrebna snažna volja, jasni ciljevi i stpljenje, uvijek je i dobro druženje u Coca-Cola aktivnim zonama – kazao je Filip Radošević iz Montenegrin Calisthencs, koji se bavi streetworkout-om dvije godine.

10 Komentari

  1. Ova teretanica na otvorenom je vise nego skromna ali fala Coca-coli jer su je darovali, a poklonu se u zube ne gleda. Muka mi je od politicara koji to otvorise ko da je svjetsko cudo u pitanju pa sve onako pompezno i uz prisustvo medija da se jos malo podice necim izgradjenim pa makar minornim i makar donacija bila za koju nemaju ni gram zasluge.

  2. Moj komšija upravo postavlja odrinu, zabost će nekoliko prutova francuzice. Bilo bi lijepo kada bi i njega obisli, nema sponzora a suncobran je star, reklamni za domaće pivo. Kaže da je svako ko hoće da radi zgibove dobrodošao i sipaće domaću lozu i vodu sa česme ako bude bilo.

  3. Mi smo bolesna zajednica… prodali bi veru za veceru… na kraju ce neko otpilati cipke i prodati gvozdje jer pola ljudi gladuje… a sto radnici instituta rade ispod minimalca nema veze… to se nikog ne tice nego samo porodice ciji clanovi tamo rade.

  4. Kad im je Amerika toliki prijatelj, neka im donaciju za izgradnju skole u Igalu. Nego, kome je jos to u interesu???

  5. Shou… ovi se znoje po suncu i rade neke zgibove na “impozantnim crvenim sipkama”, a politicari u toaletama “visokoumo” to analiziraju. Vidite djeco sta se sve moze raditi u nasem lijepom gradicu…gledajte i divite se..

  6. Od svega se pravi reklama i ceremonija… da je srece ovo bi trebao neki preduzetnik-opstina da donira omladini koju istu truju i gledaju da ima “olaskaju” mladost tj da prozive i oni nesto… vidi ove pod suncobranom kako likuju kao da se od novog napravio dubai…

  7. Ovo je jedan lijep gest i da je srece da jos ovakvih stvari ima. Nije ovo skupa stvar ali ipak se treba sjetiti. Sto nije neko drugi pokrenuo ovo?!? Ne treba na sve negativno gledati.

  8. Coca cola je sinonim za zdrav život i hvala im što su na ledini postavili ove željezne konstrukcije koje neće zarđati kao ograda na šetalištu. Lijepo se uklapa sa ringišpilom, Medrano je odavno u gradu.

Ostavite komentar

*

code