Otvorena Coca Cola aktivna zona u Igalu

Otvorena Coca Cola aktivna zona u Igalu

3704
10
Podijeli

Završena je prva faza projekta “Pokret za radost” zvaničnim otvaranjem aktivne zone za vježbanje “Coca Cola” u parku Titove vile. Tom činu prisustvovala je i ambasadorka SAD-a u Crnoj Gori, Margaret Ann Uyehara i nacionalni menadžer prodaje na terenu kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora Slobodan Janićijević.

coca cola aktivna zona 3Predsjednica Opštine Herceg Novi, Nataša Aćimović počastvovana je  prisustvom američke ambasadorke, zahvalna Upravi za sport i mlade i kompaniji “Coca-Cola Hellenic”, koji su omogućili realizaciju ovog projekta.

Picerija i restoran

Takođe i Institutu Dr Simo Milošević koji  je omogućio zemljišni prostor za o teretanu.

– Drago mi je što se Opština priključila projektu “Pokret za radost” a time upravo pozivam sve vas da se oprobamo na ovoj novoj teretani – kazala je Aćimović, jer aktivna zona za vježbanje je mnogo više od teretane.Kakoje kazala, ona predstavlja poziv za druženje, prijateljstvo i otvorenost.

coca cola aktivna zona 1Nacionalni menadžer prodaje na terenu kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, Slobodan Janićijević istakao je da je otvaranje aktivne zone za vježbanje kruna jedne faze projekta “Pokret za radost”i posljednja izgrađena zona u Crnoj Gori za ovu godinu.

– Inicijativa da podstaknemo ljude na aktivan život i redovnu fizičku aktivnost dio je naše platfrome društveno odgovornog poslovanja. Baš zbog toga smo u prethodnom periodu građanima Podgorice, Nikšića, Bijelog Polja, Cetinja i Bara takođe poklonili aktivne zone. Smatramo da velike kompanije treba da budu i nosioci velikih pozitivnih promjena u zajednicama – riječi su Janićijevića.

Pohvalio je odličnu saradnju kompanije sa lokalnim samoupravama, zahvalio Ambasadi SAD-a, koja je prepoznala “Pokret za radost” kao projekat od interesa za mlade Crne Gore ali i dala podršku današnjem otvaranju.

Uslijediće druga fazu projekta, aktivacija zona, jer cilj kompanije zapravo je da se u aktivnim zonama stalno organizuju različite sportske aktivnosti.

coca cola aktivna zona 2

Podršku projektu, kojim se stvaraju novi sportski sadržaji u gradovima širom Crne Gore, dala je i Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori. Ambasadorka SAD-a Margaret Ann Uyehara ukazala je na značaj vježbanja na otvorenom i pozdravila društveno odgovorno poslovanje američkih kompanija u Crnoj Gori.

– Veoma sam ponosna što je kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora, kao američka kompanija, fokusirana na pitanja kao što su aktivni stilovi života, ekološke inicijative, razvoj mladih i podrška ranjivim grupama u društvu. Korporativno odgovorno poslovanje je suštinska vrijednost američkog privrednog sektora, koje je Coca Cola u Crnoj Gori shvatila ozbiljno – kazala je Uyehara.

Zainteresovani posjetioci Coca-Cola aktivne zone u Herceg Novom imali su priliku da vježbaju zajedno sa predstavnicima Montenegrin Calisthenics ekipe, koji su među pionirima koncepta vježbanja na otvorenom u Crnoj Gori.

– Za ljude koji se kod nas bave street workout-om Coca-Cola aktivne zone znače puno, jer se ovaj sport trenira napolju, na otvorenom. U Podgorici se u aktivnim zonama vježba svakodnevno, a uz dobar trening za koji je potrebna snažna volja, jasni ciljevi i stpljenje, uvijek je i dobro druženje u Coca-Cola aktivnim zonama – kazao je Filip Radošević iz Montenegrin Calisthencs, koji se bavi streetworkout-om dvije godine.

10 Komentari

 1. Ova teretanica na otvorenom je vise nego skromna ali fala Coca-coli jer su je darovali, a poklonu se u zube ne gleda. Muka mi je od politicara koji to otvorise ko da je svjetsko cudo u pitanju pa sve onako pompezno i uz prisustvo medija da se jos malo podice necim izgradjenim pa makar minornim i makar donacija bila za koju nemaju ni gram zasluge.
  0  0
 2. Moj komšija upravo postavlja odrinu, zabost će nekoliko prutova francuzice. Bilo bi lijepo kada bi i njega obisli, nema sponzora a suncobran je star, reklamni za domaće pivo. Kaže da je svako ko hoće da radi zgibove dobrodošao i sipaće domaću lozu i vodu sa česme ako bude bilo.
  0  0
 3. Mi smo bolesna zajednica… prodali bi veru za veceru… na kraju ce neko otpilati cipke i prodati gvozdje jer pola ljudi gladuje… a sto radnici instituta rade ispod minimalca nema veze… to se nikog ne tice nego samo porodice ciji clanovi tamo rade.
  0  0
 4. Shou… ovi se znoje po suncu i rade neke zgibove na “impozantnim crvenim sipkama”, a politicari u toaletama “visokoumo” to analiziraju. Vidite djeco sta se sve moze raditi u nasem lijepom gradicu…gledajte i divite se..
  0  0
 5. Od svega se pravi reklama i ceremonija… da je srece ovo bi trebao neki preduzetnik-opstina da donira omladini koju istu truju i gledaju da ima “olaskaju” mladost tj da prozive i oni nesto… vidi ove pod suncobranom kako likuju kao da se od novog napravio dubai…
  0  0
 6. Ovo je jedan lijep gest i da je srece da jos ovakvih stvari ima. Nije ovo skupa stvar ali ipak se treba sjetiti. Sto nije neko drugi pokrenuo ovo?!? Ne treba na sve negativno gledati.
  0  0
 7. Coca cola je sinonim za zdrav život i hvala im što su na ledini postavili ove željezne konstrukcije koje neće zarđati kao ograda na šetalištu. Lijepo se uklapa sa ringišpilom, Medrano je odavno u gradu.
  0  0

Ostavite komentar

*

code