Ponuda Herceg Novog predstavljena na Sajmu u Beogradu

Ponuda Herceg Novog predstavljena na Sajmu u Beogradu

2639
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

to hn sajam bg 200216 1Turistička organizacija Herceg Novi, u saradnji sa turističkom privredom grada, učestvuje na 38. Sajmu turizma, koji je počeo prije dva dana na Beogradskom sajmu i traje do 21. februara.
Turistička ponuda Herceg Novog predstavljena je na zajedničkom izložbenom prostoru sa Nacionalnom turističkom organizacijom, drugim lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom.
U saradnji tri bokeljske turističke organizacije, predstavljeni su narodna nošnja i igre iz Boke. Nuđena su lokalna vina, rakije, suve smokve, aranćini…
– Cilj je bio da se vizuelno istakne kulturološki identitet regije, da se predstavimo kao jedinstvena destinacija, jer i jesmo jedan od najljepših fjordova. Privukli smo pažnju velikog broja posjetilaca i veoma smo zadovoljni. Za predstavnike privrede ovo je takođe veoma značajan sajam, uspješno se predstavljaju i već su ostvarili korisne kontakte, a neki čak i potpisali ugovore – kazala je vd direktorica Turističke organizacije Herceg Novi, Bojana Blagojević. Očekuje da će do kraja sajma vladati veliko interesovanje za turističku ponudu našeg grada.
Od hercegnovskih hotelijera na Sajmu su prisutni: Institut Igalo, to hn sajam bg 200216 2Palmon Bay & Spa, Lighthouse of Montenegro, Hunguest Sun Resort, hotelska grupacija Casa del Mare, hotel Novi, Villa Milica, apartmani Bristol i Guest House Tomanović, a od turističkih agencija Trend travel i Bokaturist.
Turistička organizacija predstavlja planirana kulturna i zabavna dešavanja uz zanimljiv program i vrijedne nagrade za posjetioce štanda, koje je obezbjedio hotel Lighthouse.
U svečanoj sali Upravne zgrade Sajma održan je i turistički forum, na inicijativu Ambasade Crne Gore, Udruženja za turizam Privredne komore Srbije i Privredne komore Crne Gore. Cilj foruma bio je predstavljanje saradnje u oblasti zdravstvenog turizma, kao i razmjena iskustava u svrhu kreiranja zajedničkog proizvoda Srbije i Crne Gore prema trećim tržištima.
Tržište Srbije je jedno je od najznačajnijih emitivnih tržišta za Herceg Novi, a Sajam turizma u Beogradu najveća turistička manifestacija u Jugoistočnoj Evropi. U šest hala predstavlja se više od 1.150 izlagača iz 55 zemalja. Zemlja partner u organizacji sajma je Slovenija, a sljedeće godine će biti Crna Gora.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code