Pored Kanli kule izmijenjen saobraćaj 9. i 10. avgusta

Pored Kanli kule izmijenjen saobraćaj 9. i 10. avgusta

1388
8
Podijeli

Zbog bezbjednog prilaska posjetilaca Kanli kuli i koncertu Vlada Georgieva 9. i 10. avgusta, doći će do privremene izmjene režima saobraćanja u Ulici I Bokeške brigade, obavijestili su iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

Saobraćaj će za sva motorna vozila biti zabranjen 9. i 10. avgusta u periodu od od 21.00 do 24.00 h na potezu od Jadranske magistrale do raskrsnice sa Ulicom Stijepa Šarenca (zgrada „Starog doma zdravlja“), kazali su iz Sekretarijata.

Picerija i restoran

8 Komentari

 1. Tako olako bez potrebe zatvaramo saobracaj, pa nije koncert na ulici nego na kuli. Pritom je ta ulica jednosmjerna. U odredjenom terminu, prije, tokom i nakon koncerta pojača se prisustvo komunalne policije i policije i to je to. A ne odmah zatvori saobracaj. Zamislite da kao u sretna vremena svako vece tokom ljeta bude program na kuli bili onda cijelo ljeto zatvorili saobracaj. A možda da se zatvori i kroz grad kada je nešto u Dvorani Park. Sluzbe grada koje gradjani itekako plaćaju moraju da se potrude da sa sto manje “cimanju” gradjana sredjuju nastale situacije, zato su formirani i plaćeni. A ne da urade ono sto je njima najlakše. Uvedite red da saobracaj funkionise u ulicama pored kule, ka Skveru itd kako treba a ne da po ulice bude parking.
  15  0
 2. Što je ovo?Filmski festival je bio pa se nije zatvarala ulica.Sad Georgijev kao da su Rolingstonsi.Ljudi treba da dodju doma.Kuda?Vi svi zajedno niste normalni .Ovo je strašno.
  13  3
  • Zatvarana je i kad je bio filmski festival,10 policajaca iz komunalne i čunjevi uza samu magistralu,da se ne bi slučajno moglo auto skrajnuti sa puta,nego da stane na sred ulice da posjetioci izađu,kako bi se napravila veća gužva
   1   0

Ostavite komentar

*

code