Pored Kanli kule izmijenjen saobraćaj 9. i 10. avgusta

Pored Kanli kule izmijenjen saobraćaj 9. i 10. avgusta

8
Podijeli

Zbog bezbjednog prilaska posjetilaca Kanli kuli i koncertu Vlada Georgieva 9. i 10. avgusta, doći će do privremene izmjene režima saobraćanja u Ulici I Bokeške brigade, obavijestili su iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

Saobraćaj će za sva motorna vozila biti zabranjen 9. i 10. avgusta u periodu od od 21.00 do 24.00 h na potezu od Jadranske magistrale do raskrsnice sa Ulicom Stijepa Šarenca (zgrada „Starog doma zdravlja“), kazali su iz Sekretarijata.

Picerija i restoran

8 Komentari

  1. Tako olako bez potrebe zatvaramo saobracaj, pa nije koncert na ulici nego na kuli. Pritom je ta ulica jednosmjerna. U odredjenom terminu, prije, tokom i nakon koncerta pojača se prisustvo komunalne policije i policije i to je to. A ne odmah zatvori saobracaj. Zamislite da kao u sretna vremena svako vece tokom ljeta bude program na kuli bili onda cijelo ljeto zatvorili saobracaj. A možda da se zatvori i kroz grad kada je nešto u Dvorani Park. Sluzbe grada koje gradjani itekako plaćaju moraju da se potrude da sa sto manje “cimanju” gradjana sredjuju nastale situacije, zato su formirani i plaćeni. A ne da urade ono sto je njima najlakše. Uvedite red da saobracaj funkionise u ulicama pored kule, ka Skveru itd kako treba a ne da po ulice bude parking.

    15
  2. Što je ovo?Filmski festival je bio pa se nije zatvarala ulica.Sad Georgijev kao da su Rolingstonsi.Ljudi treba da dodju doma.Kuda?Vi svi zajedno niste normalni .Ovo je strašno.

    13
    3
    • Zatvarana je i kad je bio filmski festival,10 policajaca iz komunalne i čunjevi uza samu magistralu,da se ne bi slučajno moglo auto skrajnuti sa puta,nego da stane na sred ulice da posjetioci izađu,kako bi se napravila veća gužva

Ostavite komentar

*

code