“Poreski karavan” stiže u Herceg Novi: Jačanje poreske discipline

“Poreski karavan” stiže u Herceg Novi: Jačanje poreske discipline

2808
1
Podijeli

herceg novi 31Nije riječ o poreznicma koji doplaze da utjeruju duguje, ali jeste o edukativnom predavanju u okviru projekta “Poreski karavan”. Poreska uprava će  u saradnji sa Unijom poslodavaca Crne Gore i lokalnim samoupravama organizovati  predavanje u Dvorani park 24. maja u 13 časova.

Realizacija projekta obuhvata organizaciju edukativnih događaja na području cijele Crne Gore, namijenjenih poreskim obveznicima u privatnom i javnom sektoru, radi tumačenja poreskih obaveza, otklanjanja nedoumica, te smanjenja administrativnih barijera pri ispunjavanju poreskih obaveza.

Picerija i restoran

Projekat „Poreski karavan“ organizovan je u okviru proaktivnog pristupa Poreske uprave, usmjerenog na jačanje kapaciteta za pružanje usluga poreskim obveznicima i dvosmjerne komunikacije.

Cilj je podsticanje dobrovoljnog poštovanja propisa obveznika i unapređenje stepena poreske discipline na dugoročnom nivou.

Iz Poreske uprave, Područne jedinice Herceg Novi pozivaju  građane da se aktivno uključe i učestvuju na na javnoj tribini, kako bi razriješili dileme vezane za primjenu poreskih propisa.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code