Porobić poručuje DPS-u: Stidite se od nas mladih

Porobić poručuje DPS-u: Stidite se od nas mladih

7999
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Karakter čovjeka, ipak, bolje otkrivaju njegova djela, ali karakter kriminalaca se najbolje očituje kroz njegova nedjela. Jedno od nedjela i svojevrsnih izliva kukavičluka, kojih su se Novljani navikli od DPS-a i njegovih satelita, jeste i nepotpisivanje saopštenja nebulozne sadržine kao mizeran pokušaj odgovora na jučerašnje reagovanje predsjednika Demokrata.

Saopštenje DPS-a vrvi od neistina i brutalnih izmišljotina. I ne bi to bilo ništa neobično, imajući u vidu njihovo iskustvo, da ne pomenuše čast i poštenje. Zamislite – DPS pominje čast i poštenje! Te dvije riječi se, jednostavno, batrgaju – ne daju na sebe, ne dozvoljavaju da budu u istoj rečenici sa Demokratskom partijom socijalista!

Picerija i restoran

U moru neistina, kumovi organizovane kriminalne grupe Sveta Marovića ustvrdiše kako mi plaćamo naše mlade volontere. Gospodo, članovi Mladih demokrata, kao i svaki njen član i funkcioner od vrha pa naniže, izgrađivali su Demokratsku Crnu Goru bez ijednog jedinog centa. Znamo da je to vama nepojmljivo, jer vi Novi i Crnu Goru volite samo dok imate nekog konkretnog i debelog interesa od njih. Naročito odbijate da povjerujete da su djevojke i momci, članovi Mladih demokrata, obišle u Novom za samo deset dana oko 8.000 domaćinstava i zabilježile procenat podrške od 29%. Dični DPS-ovci, kad krenete da kupujete ljude i da nudite sve i svašta, neka vam na pameti bude da vam ovog puta neće proći, jer (uzmite olovku i pribilježite) kampanja se ne radi novcem, već srcem! A zamislite samo koliko je vaše srce kad niste mogli naći u cijeloj partiji nijednu osobu koja će stati iza redaka koje napisaste.

Rečenica da mladi aktivisti Demokrata rade kampanju za dnevnicu je laž veća od Herceg Novog. Ukoliko nađete jedan dokaz za takve vaše tvrdnje, napustićemo odmah i politiku i Crnu Goru. Stidite se od nas mladih ljudi, od našeg znoja koji prolivamo kako bismo spasili budućnost mladih i budućnost Herceg Novog. Kako bismo spasili Crnu Goru od vaših mešetara i kriminalaca, koji su nam pojeli prošlost i koji žele da nam otmu budućnost. E neće moći, sigurni budite. Samo nam dajete motiva da nastavimo jos jače i odlučnije, jer je vaš poraz – pobjeda i Herceg Novog i Crne Gore.

I da. Pokazali smo vam u Budvi i Kotoru kako funkcioniše vladavina prava i šta znači pošten gradonačelnik, pokazaćemo vam i u Novom kako se radi u interesu grada i građana i šta znači odgovorna lokalna administracija. Znamo da vas to boli, ali šta da se radi. Tek će da vas boli, jer pravo i pravda uvijek bole grešnike.

I nema potrebe da se iznošenjem još jedne neistine, klasičnim izvrtanjem teze koja je toliko providna da ne bi prošla ni u jaslicama, sakrivate iza imena neukaljanih novskih porodica koje vas, istina, u užasno malom i sve manjem broju, podržavaju. Predsjednik Bečić je jasno rekao da je Đukanović juče doveo sa sobom iz drugih gradova više kriminalaca za jedan dan, nego što ih je u Novom bilo za godinu. I iza toga stojimo. Iako nije bilo lako dati tu procjenu, jer zbog organizvanih kriminalnih grupa, na čelu sa Marovićem, Novim je u posljednje vrijeme prokrstarilo puno “strateških investitora”, koji su pokušali da se ogrebu o budžet i prirodna i druga bogatstva grada pod Orijenom. Ne nervirajte se, ali istina se mora reći. Bolje vaši gradonačelnici poznaju Spuž, nego rođeni Bjelopavlići. Kako je krenulo, ubrzo ćete moći tamo da držite sjednice organa partije. Što bi rekli, nijesu svi u DPS kriminalci, ali su svi kriminalci iz DPS-a. Tako kažu vaši ljudi, jer su oni sami potpisali sporazume i priznali da su šefovi i članovi organizovanih kriminalnih grupa.

Građanima je izbor zaista lak, ali da i vama olakšamo i da vam već sad poručimo – demokratski ćemo vas izvrnuti iz svake fotelje iz koje ste Novi i cijelu Crnu Goru u crno zavijali i iz koje i sada pišete ovakva nebulozna saopštenja – poručuje na kraju saopštenja Petar Porobić, kandidat Demokrata za odbornika u SO Herceg Novi.

Plaćeni izborni program

Nema komentara