Portal Radija Jadran pomjera granice

Portal Radija Jadran pomjera granice

2711
7
Podijeli

google analytics rjd ftNaš informativni portal proteklih 30 dana posjetio je rekordan broj čitalaca.

U tom preiodu, prema Google Analytics-u, sajt www.radiojadran.com je imao čak 50.900 jedinstvenih posjeta, 196.473 sesija i nevjerovatnih pola miliona otvorenih stranica (514.651).

Picerija i restoran

Portal je aktivan od 2011. godine, a od tada je objavljeno preko 10.000 vijesti i desetine hiljada komentara.

analytics feb2016

7 Komentari

 1. Bravo za Radio Jadran!! Mozda i Jadran jednog dana dobije neku mrvicu sa Opstinske trpeze, koja je za neke stvari veoma raskosna.. Samo naprijed Jadranasi!!
  0  0
 2. Pohvaljuju vas ,vidim, samo vrlo aktivni davaoci komrentara, i to slobodomisleci.Botovi nisu placeni za pohvale,te ih ovdje nema.Nece ljudi da rade za dzabe!
  Samo ovako nastavite, da nema ovog ,,ventila,, da iskazemo svoje misljenje,mnogi bi se udavili u kolotecini.
  Zao mi je sto ste ukinuli ,,plus,,i ,,minus,, ili barem neki trend glasanja(tipa postotak pluseva i minusa na dati komentar)
  0  0
 3. Svaki dan citam jos samo da je manje vijesti iz politike bilo bi bolje jer nista dobro od njih al jasno morate sve pisati. Redizajn portala cista 5 mnogo bolje od prethodnog.
  0  0
 4. Svaka cast.Napravili ste pomak na medijskoj sceni ,narocito portalom,i ponudili fjakavim Novljanima da makat iz.svojih fotelja,pokazu da umiju da misle!!Dobro,neki su za to i placeni,ali moze da se utvrdi.javno mnjenje i misljenje iz obih vijesti,i iz komentara.Bravo!
  0  0

Ostavite komentar

*

code