PORTO MONTENEGRO DOBITNIK PRIZNANJA “NAJBOLJA MARINA ZA SUPERJAHTE 2015”

PORTO MONTENEGRO DOBITNIK PRIZNANJA “NAJBOLJA MARINA ZA SUPERJAHTE 2015”

0
Podijeli

Marina Porto Montenegro dobitnik je prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji Najbolja marina za superjahte koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA). Nagrada je uručena direktoru marine Tony Browne-u na Sajmu nautike u Londonu, na svečanoj ceremoniji Yacht Harbour asocijacije.

Drugu godinu za redom, nagrada se dodjeljuje marinama koje posjeduju akreditaciju Zlatna sidra, a vlasnici plovila i zakupci vezova glasaju u kategorijama: britanska marina na obali, UK ostrvska marina, internacinalna marina i marina za superjahte.
Praksa dodjeljivanja Zlatnog sidra podrazumijeva kategorizaciju od jednog do pet zlatnih sidara, pri čemu je Pet zlatnih sidara nagrada najvišeg ranga, te obilježje izvanrednog uspjeha u svim segmentima rada marine, što marina Porto Montenegro opravdava od 2011. godine.
– Ovo priznanje predstavlja odličnu satisfakciju za početak kalendarske godine, koja će marini Porto Montenegro donijeti nove izazove. Prvenstveno želim da zahvalim na svakom pojedinačnom glasu naših korisnika, vlasnika jahti i kapetana – svaki od njih je neprocjenjiva podrška u našem razvoju. Ova nagrada odraz je predanog rada i posvećenosti kompletnog tima Porto Montenegra, koji se trudi da zadovolji najviši nivo kvaliteta i usluge – istakao je direktor marine Tony Browne, kome je nagradu uručila Sarah Hanna, predstavnica TYHA-e.
Nagrada Zlatno sidro, u osnovi je volonterski program fokusiran na usluge u marini, te na obezbjeđivanje kvalitetne usluge veza za svakog vlasnika broda. Nagrada je ustanovljena prije 25 godina i temelji se na kodeksu Yacht Harbour Asocijacije – kodeksu koji je usmjeren na uslugu, dizajn, izgradnju i operativnost marina.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code