PORTO MONTENEGRO NA SAJMU NAUTIKE U DIZELDORFU

PORTO MONTENEGRO NA SAJMU NAUTIKE U DIZELDORFU

0
Podijeli

Tim Porto Montenegro predstavlja projekat marine za superjahte i nautičkog naselja na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava do 25. januara.

Kako je saopšteno iz “Adriatic Marinasa”, u saradnji sa prestižnim brendom Sunseeker, Porto Montenegro predstavlja svoj nautički centar i marine na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora vezanih za vodu, jedriličarske pakete i organizaciju regati.
Na sajmu veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini i Crnu Goru kao novu jahting destinaciju.
Više od 1.650 izlagača iz 60 zemalja okupilo se u Dusseldorf Exhibition centru da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namjenjene zabavi na vodi, pod vodom, ali i uz obalu. I ove godine više od 50.000 posjetilaca iz cijelog svijeta doputovalo je u Dizeldorf za vrijeme sajma.
– Vodeći međunarodni brodograditelji predstavljaju se sa preko 1.700 brodova i jahti, a uživaćemo i u mnogobrojnim svjetskim premijerama, te je Sajam u Dizeldorfu još jednom dokazao da je najveći evropski „tržišni brod svih brodova” – istakao je na svečanoj ceremoniji otvaranja Sajma direktor ovog prestižnog nautičkog skupa, Goetz-Ulf Jungmichel.
Popis od preko 60 zemalja izlagača vrlo je raznolik – najveći međunarodni izlagači su iz Njemačke, Holandije, te slijede Italija, Francuska i Velika Britanija. Osim pojedinačnih kompanija iz raznih zemalja, na Sajmu se ove godine održavaju i nacionalnne prezentacije važnih brodogradilišta Francuske, Holandije i Poljske.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code