PORTO MONTENEGRO NA SAJMU NAUTIKE U SINGAPURU

PORTO MONTENEGRO NA SAJMU NAUTIKE U SINGAPURU

143
0
Podijeli

Porto Montenegro će ove godine prvi put učestvovati na Singapore Yacht Show-u, najvećem azijskom međunarodnom sajmu jahti i nautike, koji se održava u Singapuru od 10. do 13. aprila, u reprezentativnoj marini ovog grada-države.

Kako jahting postaje sve popularniji na ovom bogatom azijskom tržištu sa dobrom mrežom investitora na luksuznim projektima, ovo je odlična sajamska platforma da kompanija Adriatic Marinas predstavi svoj nautičko-turistički proizvod za nastupajuću ljetnju sezonu – rezidencijalne objekte, nove vezove i hotel Regent.
Zbog naglog porasta potražnje za vezovima za mega jahte i odličnom uslugom u marinama, mnoge oblasti širom svijeta, uključujući i Aziju, pate od nedostatka kvalitetne nautičke ponude. Međutim, Crna Gora kao zemlja u razvoju na elitnom turističkom tržištu, s projektom luksuzne marine i naselja Porto Montenegro, u procesu je udvostručenja kapaciteta, pa će do ljeta ove godine imati više od 400, a do maja 2015, 460 vezova, sa planom da se do kraja projekta izgradi do 850.
Otvaranje hotela Regent Porto Montenegro Hotel & Residences, jedinstveni događaji za posjetioce i goste, brojne regate, koncerti i izložbe, samo su neki od razloga zašto će ova destinacija nositi epitet najprosperitetnije investicije i najdinamičnijeg turističkog proizvoda na obali, a Tivat i na ovom sajmu predstavljen kao grad veoma zanimljiv inostranim investitorima i posjetiocima.
Organizatori singapurskog sajma posebno naglašavaju činjenicu da je među njihovim ovogodišnjim izlagačima i tivatski elitni nautički-centar i marina ističući da će nastup Porto Montenegra posjetiocima dati uvid u to kako izgleda “nešto najbolje iz svijeta super-jahti”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code