Portonovi: Massimiliano Zanardi i Michael Posch novi generalni direktori

Portonovi: Massimiliano Zanardi i Michael Posch novi generalni direktori

2196
3
Podijeli

Massimiliano ZanardiImenovanjem respektabilnih lidera Massimiliana Zanardia i Michaela Poscha na čelu kompanije Azmont Investments došlo je do promjene. Massimiliano Zanardi (Masimilijano Zanardi) koji je generalni direktor One&Only Portonovi u Crnoj Gori, od sada će biti zadužen za sveukupno iskustvo gostiju u rizortu, ali i kreiranje tima i uopšte funkcionisanje One&Only Portonovi.

– Sa pozicije generalnog direktora istanbulskog Ritz-Carltona, gospodin Zanardi se priključuje One&Only timu donoseći dvadesetogodišnje iskustvo u luksuznom ugostiteljstvu. Tokom rada, pomogao je da ovaj prestižni hotel zauzme prvo mjesto kao Hewitt’s Best Employer (Turska) ali i dobije najbolje ocjene od strane Gallup-a i to na internacionalnom nivou u svojoj grupi. Ovo podrazumijeva lokacije koje se nalaze pod menadžmentom The Ritz-Carltona kao što su The Ritz-Carlton Powerscourt, Irska; Hotel Arts Barcelona; i The Penha Longa Hotel & Golf Resort Sintra, Portugal – saopšteno je iz Azmonta.

Picerija i restoran

Dodaju i da pored operativne ekspertize, Zanardi sa sobom donosi i znanje i iskustvo 10 pred-otvaranja, vlada tranzicionim menadžmentom, kao i razvojem novih biznis inicijativa postavljanjem operativnih standarda. Karijeru je počeo u F&B oblasti i time stekao sada već dvodecenijsku karijeru.

– Jake osnove i poznavanje F&B oblasti, decenije provedene u luksuznom ugostiteljstvu i uključenost u brojna pred-otvaranja osiguraće da uspješno vodi i nadgleda period pred nama i pripreme za otvaranje crnogorskog One&Only Portonovi – navode iz Azmonta.

images_slike_licnosti_michael_posh_rj
Foto: Radio Jadran

Michael Posch (Majkl Poš), kao generalni direktor kompanije Portonovi Resort Management Company, biće odgovoran za razvoj i implementaciju strategije, kreiranje tima i uopšte funkcionisanje visoko-luksuznog Portonovi rizorta, koji je u nastanku i čije otvaranje se očekuje u 2017. godini.

Posch ima dvadeset četiri godine iskustva u ugostiteljstvu, a pridružuje se timu nakon uspješne karijere u hotelu Regent Porto Montenegro, gdje je radio u fazi pred-otvaranje, ali i bilježi uspješno otvaranje kao generalni direktor.

– Nekoliko nagrada je dobio tokom prve godine nakon otvaranja, a među njima je World Luxury Hotel Award 2015. Iz F&B oblasti preko prodaje do operacija, gospodin Posch je dokazao svoje umijeće rada u luksuznim hotelima. Nakon završetka studija za menadžment u turizmu u Austriji, počeci karijere gospodina Poscha se vezuju za najpoznatije svjetske grupacije u ovoj industriji – Hilton hoteli. Bio je uključen u otvaranje Festival Center, dijela Estrel hotela u Berlinu koji je najveći evropski konvencioni, zabavni i hotelski centar. Kao dio tima Intercontinental Hotels grupacije, bio je zadužen za obnavljanje cijelog jednog sprata koji je postao novi konvencioni dio, a nadgledao je i prodaju u njihovom hotelu u Minhenu – navodi se u informaciji za medije.

Za Poscha još kažu da je menadžerske i prodajne vještine dokazao  kao dio berlinskog Estrel hotela, na poziciji direktora prodaje, kao i tokom rada u berlinskom Leonardo Royal hotelu za koje je radio otvaranje i nastavio rad kao generalni direktor. Bio je zadužen za menadžment hotela, prodajno i strateško pozicioniranje hotela i konferencijskih servisa kako u zemlji tako i u inostranstvu.

3 Komentari

  1. Otvaranje 2017 ajte molim vas nisu to strucnjaci nego lupetaju vec 4 godine sjetite se azmont akademije I 6000 gradjevinaca I 15 000 kamiona
    0    0

Ostavite komentar

*

code