Portonovi predstavio nekretnine svjetske klase na MIPIM-u Kanu

Portonovi predstavio nekretnine svjetske klase na MIPIM-u Kanu

3494
5
Podijeli

Najnovija luksuzna lifestyle destinacija na Jadranu, Portonovi, Crna Gora, je predstavljena na ovogodišnjem sajmu MIPIM 2017. u Kanu, u sklopu štanda i delegacije crnogorskog Ministarstva za održivi razvoj i turizam. Posjetioci crnogorskog štanda, na kojem je predstavljen i Portonovi, imali su priliku vidjeti pojedinosti rizorta i stambene nekretnine koje su trenutno na prodaji.

Kako saopštavaju iz kompaniej Azmont investments Portonovi, vrijedan 650 miliona, osmišljen je tako da Crnu Goru postavi na svjetsku mapu i to kao sljedeću destinaciju za probirljive svjetske putnike. Portonovi ima mnoštvo rezidencijalnih mogućnosti, a svaka nekretnina je jedinstvena po izgledu i veličini.

Picerija i restoran

MIPIM – najveći svjetski sajam nekretnina domaćin je preko 20.000 ljudi tokom 4 dana izložbi, konferencija i networking događaja od 14 -17. marta u Kanu. Predstavnici 23 zemlje predstavili su najveće međunarodne projekte – od stambenih do komercijalnih, hotela, turističkih i logističkih nekretnina.

–      Otvaranje rizorta Portonovi će se odvijati u nekoliko faza,  tokom 2017. godine i s ciljem da se sve završi i otvori tokom 2020. godine. Portonovi rizort, površine 26 ha, će imati 275 nekretnina, od luksuznih, prostranih gradskih kuća i apartmana u srcu mediteranskog naselja, preko stilskih vila sa uređenim vrtovima, do otmenih apartmana u potkrovlju sa infinity bazenima sa pogledom na marinu. Sofisticirane nekretnine na uskom i ekskluzivnom dijelu zaliva koje pružaju spektakularan pogled i odličnu lokaciju za super jahte, koje odatle mogu da istražuju obalu nalik fjordu dugu 300 km, ujedno sa brzim pristupom Jadranu – saopšteno je na prezentaciji kompleksa.

Svaka nekretnina je jedinstvena po izgledu i veličini, i enterijerom za koji je zadužen The Studio at Harrods, a sve rađeno strogo po mjeri korisnika.

–      Portonovi ima mnoštvo rezidencijalnih mogućnosti, od jednosobnih stanova sa početnom cijenom od 324,000 € do apartmana u potkrovlju sa privatnim bazenima koji su dostupni po cijeni od3.1 miliona €. Kao najeksluzivniji dio ponude, luksuzne Sky Vile, takođe sa privatnim bazenima, dostupne su po cijeni od7.8 miliona €, te One&Only brendirane vile po cijeni od 7 miliona eura – navode iz Azmont investmentsa.

Prvi One&Only hotel u Evropi nalaziće se u Portonovom, i kao svi One&Only hoteli u svijetu, reflektovaće kulturu i ljepotu destinacije. Sa oko 140 soba i vila, rezidencija, restorana koje vode nagrađivani kuvari, i svjetski poznatim buticima, novi One&Only hotel u Crnoj Gori će biti prvi One&Only hotel u Evropi,saopštavaju iz budućeg rizorta.

– Sa izuzetnih balkona gosti će imati izvanredan pogled na veličanstven bazen koji se stapa sa jadranskom obalom, a imaće mogućnost i za wellness terapije Espace Chenot Health Wellness Spa Montenegro koji donosi nove osjećaje zdravlja i blagostanja.

 

Ono što izdvaja Portonovi i ono što je njegova okosnica jeste potpuno nova i najmodernija marina za mega jahte. Marina je dizajnirana tako da pruža najviši nivo usluge po veoma atraktivnim cijenama. Infrastruktura najboljeg kvaliteta garantuje bezbjednost i sigurnost koje će Portonovi obezbjeđivati jahtama i njihovim vlasnicima. Portonovi Marina će imati mogućnost za 238 veza za jahte i super jahte do 80 m dužine. To će biti jedna od najbolje prirodno zaštićenih marina u regionu, koja pruža odličan pristup Jadranu i dalmatinskim ostrvima čak i na samo dan jedrenja.

Rizort će nuditi i brojne uslužne i prodajne sadržaje, kao što su dizajnerski butici najboljih svjetskih modnih brendova.

Portonovi je udaljen manje od sat vožnje od dubrovačkog (33km) i tivatskog aerodroma (18km). Oba aerodroma su povezana sa destinacijama širom Evrope, uz mogućnosti i usluge za privatne avione.

Glavni investitor Portonovi rizorta je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih investitora u Crnoj Gori. Sjedište kompanije je u Crnoj Gori, i to od 2012. godine kada je kompanija započela svoj rad ovdje. Za sada, Portonovi je glavni projekat kompanije, a dobro poznati investitor je otvoren za dalja ulaganja ne samo u Crnoj Gori, već i u drugim zemljama – saopštili su iz Azmonta.

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code