PORTONOVI ZLATNI PARTNER, A OPŠTINA HERCEG NOVI EKSLUZIVNI UČESNIK FREI 2015

PORTONOVI ZLATNI PARTNER, A OPŠTINA HERCEG NOVI EKSLUZIVNI UČESNIK FREI 2015

133
0
Podijeli

Na Festivalu investicija i nekretnina – FREI 2015 koji se od danas do 14. maja održava u hotelu „Maestral”, u Miločeru, pod patronatom predsjednika Vlade Crne Gore, Mila Đukanovića, kao zlatni „FREI partner” pojaviće se Portonovi, a ekskluzivni učesnik je Opština Herceg Novi.

Predsjednik Skupštine Herceg Novog Andrija Radman učestvovaće na festivalu, a novska opština će u srijedu 13. maja imati prezentaciju “Herceg Novi -Stvarnost i vizija”.
Prvog dana Festivala, u 18 sati, premijer Đukanović imaće specijalno izlaganje na temu „Novi kontekst razvoja i dinamizacija ekonomskog rasta Crne Gore”.
Sjutra 12. maja, ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, govoriće na temu „Odgovor Crne Gore na nove trendove u turističkim investicijama”.
Pored niza eksperata iz ove oblasti, u programu će učestvovati i izvršni direktor u Svjetskoj turističkoj organizaciji Marsio Favilla, kao i britanski ambasador u Crnoj Gori Nj.E. Ian Whitting.
Centralne teme debatnog dijela programa su „Investicije i dalja optimizacija poslovnog okruženja”, „Otklanjanje sezonske neuravnoteženosti – preduslov intenziviranja investicija u turizmu”, „Potencijal sjevera Crne Gore i valorizacija”, „Razvoj „brownfield” projekata u Crnoj Gori”i „Infrastruktura u funkciji održivog razvoja”.
Kroz izložbene i prezentacione forme predstaviće se ključni investicioni projekti u Crnoj Gori.
Programski nosilac Festivala je Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a organizator je konzorcijum Biznis Link ( Beograd ) i RLC Montenegro (Podgorica).

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code