Posjeta bolja za 37%: U Novom Više gostiju u domaćoj radinosti nego...

Posjeta bolja za 37%: U Novom Više gostiju u domaćoj radinosti nego u hotelima

0
Podijeli

U Herceg Novom, prema posljednjim podacima Turističke organizacije, boravi 7.463 gosta, a posjeta je za 37% bolja u odnosu na uporedni period lani. Ipak, poslije višednevne bure, na plažama je malo kupača, jer je temperatura mora “samo” 22 stepena.

Hotelski smještaj koristi 3.280 gostiju, 2.723 stranih i 557 domaćih. U privatnom smještaju je 4.181 gost, 4170 stranih i samo 11 domaćih.

Picerija i restoran

U hostelima nema registrovanih gostiju, dok su u auto kampovima prijavljena samo 2.

Od većih hotelskih objekata, kao i ranijih godina, Institut Igalo – novi dio zatvoriće krajem oktobra ili početkom novembra, dok će stari satcionar najvjerovatnije raditi do Nove godine.

Plan menadžmenta hotela Hunguest na Toploj je da hotel bude operativan do početka novembra, kada će biti zatvoreni i hoteli kompanije Carine u Bijeloj – Delfin i Park.

Hotel Lighthouse i Palmon bay u Igalu prema sadašnjim projekcijama menadžmenta je da budu otvoreni i tokom zime, zajedno sa hotelom ACD i kompleksom Lazure u Meljinama.

Za Iberostar Herceg Novi u Njivicama, nemoguće je dobiti bilo kakvu informaciju. Odgovore na tražena pitanja Radio Jadran čeka od juna i jula iz marketing centarle te kompanije koja je kupila i renovirala hotel Rivijera i ima namjeru dalje da ulaže.

Jedini hotel Vektra Boke, Plaža, radiće još najvjerovatnije do sredine sljedećeg mjeseca, a onda bi, tokom zime nekoliko soba trebalo da bude u funkciji samo zbog prenoćišta, kao i prošle godine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code