Poslovna zgrada s benzinskom pumpom na Toploj početkom iduće godine

Poslovna zgrada s benzinskom pumpom na Toploj početkom iduće godine

20
Podijeli

Izgradnja bezninske pumpe na Toploj, uz prateće sadržaje, odvija se bez većih problema, a rok završetka čitavog kompleksa je malo pomjeren, zbog nepovoljnih vremenskih uslova, za prvi kvartal sljedeće godine.

Kako je Radiju Jadran kazao vlasnik kompanije Textmontoil i izvođač radova Radovan Marinović, od početka izgradnje kompleksa sredinom septembra prošle godine do sada obavljeno je 75 % posla:

Picerija i restoran

“Pumpa bi mogla biti brzo gotova, ali na objektu smo imali neke izmjene oko fasade. Nećemo uspjeti do Nove godine da završimo sve kako smo najavili, ali nadam se da će to biti u prvom kvartalu naredne godine. Danas se postavlja fasada kako bi mogli da rade  keramičari. Struju smo sproveli kao i ventilaciju, grijanje i hlađenje. Uz to postavljamo i alkabond ploče kojima će biti obloženja skoro čitava zgrada, jer je prednja strana u staklu”, pojasnio je Marinović.

Narednih dana trebalo bi da bude “skinuta” zaštitna ograda, ugrađeni rezervoari, “ostrva” i nadstrešnica za pumpu.

Inače, ovog jutra, uz nadzor Komunalne policije, zaposleni u Sektoru zelenila Komunalno stambenog preduzeća uklonili su dio zelenila koji je prekrivao dio puta i gradilišta, a po nalogu inspektora za održavanje zelenila.

Podsjetićemo da Marinović gradi benzinsku pumpu sa pratećim objektima, ulažući blizu 1.600.000 eura, ali i početno negodovanje mještana zbog blizine škole i mogućeg klizišta. Ima sve dozvole i nalaze ispitivanja terena.  Planirana je izgradnja restorana, vidikovca sa panoramskim liftom, a na dva sprata biće poslovni prostori. Po projektu biće to objekat od šest spratova sa garažom, tj. 840 m2 poslovnog prostora sa benzinskom pumpom.

20 Komentari

 1. Treba magistralni put izbegavati,sada već,a kamoli u špicu,šta da se radi,kotorska riva primjer kako ne treba,dje je izlaz, morem.morem….

 2. Kada će neko da otvori fabriku bilo kakve proizvodne djelatnosti za 200 radnika, koja bi radila tokom tokom cijele godine.? Hoćemo da radimo!!!

  10
  1
 3. koja je jedva dovoljna za porodicnu kucu i to u sred krivine,bez Pumpa,restoran,poslovni,lift,vidikovac,stambeni prostor.Sve na povrsiniparkinga.Sta bi tek izgradio u Sutorsko polje

  11
  2
 4. Da nezaboravim , ja ocekujem da ce potporni zidovi biti oblozeni kamenom kao na projektu a ne da ostane ruglo od betona ( ko je iso prema Dubrovniku mogao ej da vidi kako izgleda extra kad se kamenom oblozi veliki zid kao i ovdje).
  Ovo je molba invenstitoru da se potrudi oko toga radi cjelokupnog izgleda objekta.

  Hvala

  13
  3
 5. Kad zgrada (protiv koje nemam nista protiv , cak i naprotiv bas mi se svidja) bude gotova svi ce lijepo da se parkiraju oko skole pa ce biti tek onda problema sa dolaskom po djecu ili nedo ti bog da ides na roditeljski ili slicno.
  Strasno da se u 2017 dopustaju gradit zgrade sa 0 parking mjesta.

  Unapred se izvinjavam ako me investitor ili neko slicno demantuje i kaze koliko je to parking mjesta obezbedjeno jel se po slici nevidi ni jedno.

  38
  3

Ostavite komentar

*

code