Potpredsjednica Đurović i saradnici u posjeti Ublima

Potpredsjednica Đurović i saradnici u posjeti Ublima

11
Podijeli

Potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Đurović i saradnici posjetili su danas Mjesnu zajednicu Ubli, gdje su sa mještanima razgovarali o problemima i mogućnostima poboljšanja uslova za život i rad u tom selu.

Na sastanku je istaknuta potreba za još boljom regulacijom odvoza otpada na deponiju Tisove grede, pa će tim povodom Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora pojačati kontrolu, te u saradnji sa radnicima preduzeća „Čistoća“ dva puta mjesečno vršiti nadzor odvoza i odlaganja otpada.

Picerija i restoran

Predstavnici MZ Ubli ukazali su i na kvarove na rasvjeti na pojedinim mjestima u selu, kao i na potrebu „krpljenja“ puteva na nekoliko lokacija. Takođe se govorilo i o mogućnostima valorizacije napuštenih objekata, kao i o uspostavljanju komunikacije sa Opštinom Kotor po konkretnom pitanju poboljšanja putne mreže i prilaza Ublima.

Sastanku sa mještanima Ubala prisustvovali su i v.d. Sekretar za komunalne djelatnosti i ekologiju Aleksandar Kovačević, v.d. direktora preduzeća „Čistoća“ Milica Kostić, v.d. Sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić, šef sektora održavanja puteva „Komunalno stambenog“ preduzeća Dragan Mitrović, kao i komunalni policajac Vasilije Seferović i načelnica Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Marija Andrić.

11 Komentari

 1. Ha ha ha, ,zovu Đurovićku koja obećava početak rada kolektora evo skoro godina,da ne računamo one 4 godine prije,jer je zaboravila da je bila na vlasti . Kako smo svi glupi i lakovjerni !!!

  42
  8
 2. Molim Gospodju Djurovic sa suradnicima da posjete SKALE NA MOJDESKOM PUTU STO IZLAZE NA VRLO FREKVENTNU SAOBRACAJNICU METAR IPO.
  UGROŽAVAJU VOZAČE, PJEŠAKE, DJSKE KOJI IDU U ŠKOLU I KONAČNO VLASNIKE KOJI IH KORISTE.
  DANIJELA APELUJEM URADITE NEŠTO !!!!!
  Kad je Djuro Cetkovic bio presjednik opstine postojala je inicijativa ali je opstruisano na terenu na licu mjesta.
  Vi to možete pokrenuti zbog rugla i sigurnosti svih koji koriste ovu saobracajnicu kako vozača tako i pješaka.
  ZAHVALAN

  29
  4
  • HOĆE SVE ĆE TI ONA OBEĆATI -KOLEKTOR EVO 5 . GODINA. ZADNJIH 6 MJESECI SVAKO MALO OTVARA KOLEKTOR. KAKO LJUDI VIŠE NE VIDITE DALJE ISPRED NOSA. NIŠTA NEĆE DA URADE SAMO OBEĆAVAJU. NI OSTALI NISU NIŠTA BOLJI !!!

   33
   7

Ostavite komentar

*

code