Povratak na Škver: Miloš Šćepanović na golu Jadrana Carine

Povratak na Škver: Miloš Šćepanović na golu Jadrana Carine

2277
1
Podijeli

images_slike_sport_milos_scepanovicGolman vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Miloš Šćepanović vraća u svoj matični klub, Jadran Carine.

– Izuzetno smo zadovoljni i ponosni činjenicom da se Miloš Šćepanović, jedan od najtrofejnijih sportista i vaterpolista u Crnoj Gori, u godini velikog jubileja kluba i pred sam početak Olimpijskih igara u Riju vraća u njegov i naš Jadran Carine – poručuju iz uprave kluba.

Picerija i restoran

U Jadranu su sigurni da će Šćepo u tandemu sa Slavenom Kandićem biti stub odbrane kluba u svim takmičenjima koji ih očekuju u narednoj takmičarskoj sezoni.

Povratkom Miloša Šćepanovića u redove Jadrana Carine nastavlja se trend nastojanja kluba i uprve da svoje najistaknutije članove vrati u svoje redove, što je i urađeno u prethodne dvije sezone sa Borisom Zlokovićem i Nikolom Janovićem.

– Smatramo da je ovo izuzetno važan i veliki koroka kako za klub tako i za reprezentaciju Crne Gore, ali i za sve mlade igrače koji u Milošu Šćepanoviću vide velikog idola, te da će i njihov sportski napredak i razvoj uz ovako vrsnog sportistu i golmana biti kvalitetniji i uspješniji.

„Šćepo majstore“ želimo ti puno dobrih odbrana u Riju! – poručuju iz PVK Jadran Carine.

1 komentar

  1. E na ovo nema komentara jer nije glupa dnevna politika.Divan covjek,vrhunski sportista,idol ne samo mladim vaterpolistima nego svima kojki se bave sportom.Ali nije interesantan piscima komentara jer nije politicki aktivan.Scepo drago nam je da si se vratio doma.
    0    0

Ostavite komentar

*

code