POZITIVNA CRNA GORA DJELUJE I U HERCEG NOVOM

POZITIVNA CRNA GORA DJELUJE I U HERCEG NOVOM

166
0
Podijeli

Pozitivna Crna Gora formirala je Odbor u Herceg Novom, a za predsjednika je izabran Branko Golubović, koji vjeruje da će novoformirani Odbor ostvariti sva programska načela te partije u cilju korjenitih promjena neophodnih za oporavak Herceg Novog.

Kako je saopšteno iz Pozitivne, Golubović vidi Herceg Novi kao grad koji je mnogo više zaslužio od onoga što mu je dato ili bolje rečeno oduzeto.
“Pozitivna Crna Gora kao i naš Odbor imaju obavezu kako prema sebi tako i prema budućim generacijama da revitalizujemo i osposobimo sve relevantne privredne i turističke potencijale neophodne za ekonomski oporavak i razvoj grada”, naglasio je Golubović.
Mladima je, prema njegovim riječima, jedino moguće obezbijediti izvjesnu budućnost u Herceg Novom poboljšanjem turizma i izgradnjom porušenih hotela i otvaranjem novih radnih mjesta.
Golubović je pozvao sve građane koji istinski žele promjene i ekonomski oporavak grada da se pridruže Pozitivnoj, “jedinoj građanskoj opciji kako bi zajednički pomogli u ostvarenju cilja za bolji i pozitivni Herceg Novi”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code