Poziv sportskim organizacijama da usklade dokumentaciju sa javnim konkursom za sufinansiranje programa...

Poziv sportskim organizacijama da usklade dokumentaciju sa javnim konkursom za sufinansiranje programa rada

1162
1
Podijeli

herceg novi 34Sekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu raspisao je poziv za naknadno dostavljanje dokumentacije po osnovu javnog konkursa za sufinansiranje programa rada sportskih klubova na teritoriji opštine Herceg Novi, koji je objavljen 11. januara ove godine.
Komisija za sport je nakon razmatranja svih prijava sportskih organizacija, koje su dostavljene na javni konkurs, konstatovala da su od ukupno 45 sportskih organizacija, samo njih četiri podnijele uredne prijave sa kompletiranom dokumentacijom, u skladu sa članom 9 Odluke o utvrđivanju osnova i kriterijuma za finansiranje aktivnosti u sportu.
S druge strane, čak 41 sportska organizacija ne zadovoljava uslove konkursa, jer njihove prijave ne sadrže zahtijevanu dokumentaciju.
Imajući u vidu da je interes Opštine Herceg Novi da doprinese razvoju sporta i sportskih organizacija, Sekretarijat za društvenu djelatnost i lokalnu samoupravu je odlučio da raspiše ovaj poziv, kako bi dao još jednu šansu sportskim organizacijama da kompletiraju i prilože dokumentaciju, u skladu sa uslovima javnog konkursa. Rok za podnošenje dokumentacije po pozivu je 30 dana od dana njegovog objavljivanja.
Sekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu (zgrada Opštine, kancelarija broj 72) je na raspolaganju svim sportskim organizacijama za informacije i pojašnjenja u vezi sa dokumentacijom, koju bi trebalo da prilože.
Spisak organizacija koje bi trebalo da dopune dokumentaciju objavljen je na sajtu opštine.

1 komentar

  1. Zasto se ne objavi koji su klubovi dostavili urednu dokumentaciju a koji nisu. Da se malo vidi ko ima papire a ko nema. Cinjenica je da je poziv bio jako zahtjevan. Neka bude dodatan rok, ali treba i da budu stimulisani oni koji su na vrijeme sve dostavili.
    0    0

Ostavite komentar

*

code