Prava Crna Gora najavila otvaranje kancelarija i formiranje opštinskog odbora u Herceg...

Prava Crna Gora najavila otvaranje kancelarija i formiranje opštinskog odbora u Herceg Novom

27
Podijeli

Sinoć je u Herceg Novom održan sastanak inicijativnog opštinskog odbora i partijskog rukovodstva Prave Crne Gore, na kom je analiziran dosadašnji rad inicijativnog hercegnovskog odbora Prave, uz smjernice ka što bržem snaženju partije u ovom gradu , navode u saopštenju iz ove partije i dodaju da je obavljen širi krug razgovora sa istaknutim pojedincima, privrednicima i intelektualcima u gradu.

– Na samom startu konstatovan je više nego ohrabrujuć rezultat koji je naš predsjednički kandidat i lider Prave Crne Gore, Marko Milačić, ostvario na minulim predsjedničkim izborima. Brojka od skoro 7%, odnosno preko 1000 glasova, i to u trenutku kada i nije postojao inicijativni opštinski odbor, daje vjetar u leđa i potvrđuje tezu da u hercegnovskoj opštini postoji izuzetan prostor za djelovanje Prave Crne Gore, ali i ukazuje da, nažalost, postoji određeno nezadovoljstvo građana aktuelnom vlašću – smatraju u Pravoj Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Zbog svega navedenog donesena je odluka o što skorijem otvaranju stranačkih kancelarija, ali i formiranju opštinskog odbora, u skladu sa stranačkim dokumentima – zaključuje se na kraju saopštenja.

27 Komentari

 1. Au, zestoka stvar, samo mi nije jasno u ime cega bi to trebalo biti dobro, a hoce li na svecanom otvanjanju biti sendvica i piva, dosli bi i ja i Misel Ogurlic.

  3
  4
 2. Nećemo se smirit, dok svaki Crnogorac ne bude imao svoju partiju. Da živimo kao ljudi, a da ne radimo ništa i da bistrimo politiku!

  15
  2
 3. Pa zar nije ovaj iz Podgorice ili mozda cak iz Beograda ( procitah negde)? Defiluje sa druzinom svojom kao da je ovaj grad vec zauzeo. Dosao covek mozda malo da se i on ” omasti” ??

  11
  11
 4. A,vi koji se krijete iza svojih telefona,i pljujete po drugim ljudima , jer im u oci ne smijete pogledati kad ih sretnete,zavucite se jos vise u misju rupu … Sto se ne potpisete punim imenom i prezimenom kad nekog blatite?Nemate onu stvar !Prijateljska preporuka zivite svoj zivot , ma kako on jadan i bijedan bio, i ne lajte za drugima iz licne nemoci i zavisti…Zapamtite psi laju ,a karavani prolaze.

  12
  24
  • Lijepe riječi od jedne dame. Svaka čast. Očito da vam ja pojam “sloboda misli i izražavanja” strana i nepoznata odrednica. Svakako uz ogradu, da se niko ne vrijeđa na ličnoj osnovi, ili nekoj drugoj, koja nije vezana za njegov, ili njen, javni angažman. Takođe, nije vam “dobar drug” ni gramatika. No, to je manji problem, u odnosu na vašu namjeru da islijeđujete, vjerovatno i progonite, ili na drugi način sankcionišete, sve koji ne misle kao vi. Moj odgovor vama nema nikakve veze za političarem o kojem je riječ u tekstu i njegovoj političkoj partiji, vać isključivo kao komentar na vaše pisanje. Vlast nam je odlična, kakav smo narod. Čast rijetkim. A i takvih je sve manje.

   15
   3
 5. Naprijed Milačiću! Konačno partija koja baštini našu SPC, Srpski jezik, ćirilicu, trobojku, NE NATOu, majku Rusiju i sve srpske zemlje. Postavi Sloba Novakovića za predsjednika O.O. Slobo je dokazani Srbin. Imaš 5 glasova od mene i moje porodice!

  16
  39
 6. Ajde bjezite i ti i slicni iz Herceg Novoga, dosta vas je doslo ovdje da picate bajke, a svu zaradu od tih bajki nosite u svoje domove. Pogotovo ti sa tvojom pravom Crnom Gorom, ti znas sta je prava Crna Gora bivsi SNP-ovcu. Vidi sta je SNP uradio od ovoga grada do sada! Jos je ostalo vasih velikih mozgova na celnim pozicijama u Herceg Novome, samo su preletjeli iz SNP u druge partije, ali i dalje nas unistavaju. Tako da nas makar ti sa tvojim monadama postedi.

  25
  33
  • A jedan od vodećih aktivista Š.D. Marko,ako ovo čitaš izaberi kvalitetnije i pametnije jer imas šmeka za politiku i šteta da te poistovjećuju sa tim ljudima.

   22
   10

Ostavite komentar

*

code