“PRAZNIK MIMOZE” OTVARA MEDITERANSKI ZDRAVSTVENI CENTAR IGALO

“PRAZNIK MIMOZE” OTVARA MEDITERANSKI ZDRAVSTVENI CENTAR IGALO

151
0
Podijeli

Uoči najznačajnijeg zimskog događaja u Herceg Noovm, 27. januara, biće otvoren Mediteranski zdravstveni centar Igalo, rekli su Radiju Jadran iz menadžmenta Instituta.

 

Kao i mnogo godina ranije, ovo zdanje ponovo će biti domaćin velikog maskenbala, koji je planiran za početak februara. Osim toga u Institutu će se, od 14. do 16. februara, održati i Plivački miting Mimosa Cup 2014. U organizaciji Instituta, u okviru programa Praznika mimoze, za 22. februar je planirana tradicionalna riblja večera, za koju su, kako kažu, uvjereni da će, kao i prošle godine, biti događaj za koji će se tražiti karta više.
Interesantno je da će nakon nekoliko godina pauze, u okviru “Praznika mimoze” sredinom marta biti organizovana i lovačka večera.
Objekat II faze Instituta Igalo zatvoren je krajem oktobra. U toku je renoviranje kapaciteta kako bi krajem januara naredne godine ovdje što spremnije dočekali goste.
Prioritetne aktivnosti su rekonstrukcija 200 soba i kupatila u bloku B, remont kompletnog cjevovoda, obnavljanje inventara, nabavka novih sredstava rada, uvođenje besplatnog WiFi signala u svim sobama, ugradnja novog TV sistema. Ovim će u Institutu Igalo znatno poboljšati kvalitet usluga i boravka.
Završeni su radovi na izloaciji i rekonstrukciji vremenom oštećenih djelova objekta „Vile Galeb” pa je izvjesno da će i ona na proljeće biti otvorena za posjetioce.
Nastavljajući nekadašnju dobru praksu, period smanjenih redovnih aktivnosti, zaposleni koriste i za dodatnu edukaciju.
U toku su dvomjesečni kursevi ruskog jezika, koje pohađa više od 60 zaposlenih, kako bi se što veći broj osposobio da lakše komunicira sa rastućim brojem gostiju sa ruskog govornog područja.
Inače, krajem decembra objekat I faze Instituta Igalo napustiće posljednji ovogodišnji gosti. Ponovno otvaranje planirano je krajem marta naredne godine, a do tada će se prostor osvježiti i dopuniti ponuda. Već je u toku rekonstrukcija kupatila i fasade solitera Instituta i pasarele koji ga povezuje sa zgradom I faze. U planu su i građevinski radovi renoviranja poslovnog prostora u kome se nalazi turistička agencija „Inig”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code