Predstava “Dar”- priča o ljubavi, različitostima i prihvatanju sebe

Predstava “Dar”- priča o ljubavi, različitostima i prihvatanju sebe

1
Podijeli

Predstava “Dar”, rađena po tekstu glumice Milene Đorđević, u režiji Miloša Đorđevića, kao rezultat saradnje Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi i JUK Herceg festa, biće prikazana u četvrtak, 23. novembra u Dvorani Park.

Komad je dio šireg društveno-angažovanog projekta, čiji je cilj upoznavanje javnosti sa autizmom, a izvodi je pozorišna trupa “Ura” iz Beograda.

Picerija i restoran

Prikazuje dječaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. To je priča o ljubavi, različitostima i prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Naučiće svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrijednostima, a sve nas podsjetiti na smisao našeg postojanja na svijetu. Kroz predstavu na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način publika će moći da podsjeti sebe da treba malo usporiti u životu, ali i gledati u one do kojih nam je stalo, da je trenutak taj koji čini život ljepšim i da ga ne treba propuštati.

Igraju: Stojan Đorđević, Milena Đorđević, Milan Kovačević, Boba Latinović, Maja Ranđić i  Zorana Bećić.

Početak predstave zakazan je za 19 časova, a nakon izvođenja biće održana interaktivna tribina o socijalizaciji djece sa autizmom sa učesnicima, autorom, Milenom Đorđević, defektolozima, Svetlanom Vukašinović i Ivanom Ljesarem i rodoteljem djeteta sa autozmom, Miroslavom Koprivicom.

1 komentar

  1. Treba nam Novsko pozoriste ,ne razumijem da nesto imamo i unistavamo,a imamo tako malo.Ja nemam nista sa pozoristem ali ti ljudi koji tamo rade su na ivici volje i nade.Imamo malu salu i hitno je dati pozoristu i odvojiti nneka sredstva iz opstine ODMAH.Molim vas radi nas i nase djece i buducnosti,price odmah o profesonalnom pozoristu su suplje i zlonamerne.Pomozimo nase pozoristu da postoji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar

*

code