Predstava “Dvije” večeras u Dvorani Park

Predstava “Dvije” večeras u Dvorani Park

860
0
Podijeli

predstava dvijeNakon I stand up festivala koji je proteklog vikenda okončan u Herceg Novom, JUK Herceg Fest nastavlja sa kulturnim programima koji će do kraja mjeseca biti održavani na sceni Dvorane Park.
Riječ je o tri predstave, ali i nastavku razgovora sa ličnostima iz svijeta književnosti, politike i sl. u okviru ciklusa razgovora „Drugačiji“.
Do kraja novembra novska publika imaće prilike da uživa u tri predstave, a krajem mjeseca i u tematskom razgovoru sa Teofilom Pančićem.
Prva u nizu predstava biće odigrana večeras od 20 h. Riječ je o predstavi „Dvije“, komadu koji je rađen u produkciji NVO Prazan prostor.
Predstava je rađena prema tekstu Tene Štivčić, u režiji Gorane Marković i Radmile Božović.
Kroz priču dvije mlade Podgoričanke Anje i Lene predstava se bavi problemima mladih ljudi u postratnom društvu, životima koji su određeni tranzicijom, potrošačkim mentalitetom i nedostatkom stabilnosti, u kojima su emotivni odnosi zadnja stvar na koju se mogu osloniti.
U predstavi igraju: Gorana Marković, Radmila Božović, Branimir Popović, Tijana Bjelica i Smiljana Martinović.
Cijena karte je 5 eura, a karte se mogu kupiti na biljetarnici dvorane Park do podna, kao i dvije ure prije početka predstave.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code