PREDSTAVA „NIKAD NIJE KASNO“ U DVORANI PARK

PREDSTAVA „NIKAD NIJE KASNO“ U DVORANI PARK

128
0
Podijeli

Učenici Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić”, u saradnji sa profesorima Anom Mirjačić, Dijanom Roganović i Ljubom Ljubisavljevićem, organizuju predstavu „Nikad nije kasno” koja je planirana u sklopu projekta Škole „Inkubator uspjeha” .

Ideja je da se na ovaj način predstave talentovani učenici. „Inkubator uspjeha” je dio projekta „Regionalna podrška inkluzivnom obrazovanju u Jugoistočnoj Evropi” koji finansiraju Evropska unija i Savjet Evrope, a implementira Savjet Evrope.
Predstava je zakazana za večeras u 20 h, u dvorani Park, a ulaz je besplatan.
Inače, u skladu sa Akcionim planom Škole za unapređenje inkluzivnog obrazovanja, u okviru projekta „INKUBATOR USPJEHA”, u aprilu su, koordinatorka projekta Tatjana Relić i dva nastavnika, Ksandra Popović i Mario Šimić, posjetili Srednju mješovitu školu „Taki Daskalo” u Bitoli, Makedonija, koja, takođe, učestvuje u projektu „Regionalna podrška inkluzivnom obrazovanju u Jugoistočnoj Evropi”.
Bila je ovo prilika za razmjenu iskustava u okviru regionalnog projekta, kao i upoznavanje sa načinom organizacije i funkcionisanja škole u različitim obrazovnim sistemima.
Profesorke iz Srednje mješovite škole „Taki Daskalo” iz Bitole, u maju su uzvratile posjetu ovoj školi. U sklopu istog projekta održana je trodnevna likovna kolonija, početkom maja u kojoj su učestvovali nadareni učenici srednje škole, učenici završnih razreda osnovnih škola (OŠ “Ilija Kišić”, OŠ “Mladost”, OŠ “Dašo Pavičić”, OŠ “Milan Vuković”) i likovne škole sa Cetinja (SLŠ “Petar Lubarda”).
Mladi umjetnici su stvarali na otvorenom slikajući “Vedute Herceg Novog” u različitim likovnim tehnikama.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code