Predstavnici Opštine Herceg Novi i kompanije TPO obišli lokacije na Kamenom

Predstavnici Opštine Herceg Novi i kompanije TPO obišli lokacije na Kamenom

12
Podijeli

Potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević i direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog Boro Lučić obišli su juče sa predstavnicima kompanije TPO (The Private Office) više lokacija na Kamenom, u zaleđu Herceg Novog. Svrha obilaska terena bila je upoznavanje sa mogućnostima investiranja i valorizacije potencijala hercegnovskog zaleđa.

Predstavnici kompanije TPO ranije su iskazali zainteresovanost za investiranje u turističke potencijale namijenjene za porodični odmor. Tokom obilaska su sagledani infrastrukturni kapaciteti lokaliteta, a razgovarano je i o načinu realizacije, pa bi sama investicija predstavljala sadržaje šireg tipa, od farmi domaćih autohtonih životinja do rekreativnih sadržaja za mlađe, poput automatizovanih dinosaurusa, ili valorizacije tvrđave Tajno brdo, uz mogućnost rekonstrukcije bitaka na ovim područjima.

Picerija i restoran

Kako su ukazali predstavnici kompanije TPO, mogućnosti je mnogo, a nakon pregledanog terena, uslijedila bi izrada idejnog rješenja sa podjelom i planom sadržanih aktivnosti, nakon čega bi se moglo pristupiti realizaciji.

12 Komentari

    • Pa ne živi Đurovićka na Kamenom, no predsjednik MZ! On je jedan gostljubiv i pristupačan čovjek, koji poznaje svaki kamen svoga sela. A ovi oće da uvedu plastificirane dinosaure na onu ljepotu! Koji kič!! I još se time hvale!

  1. Molim , svratite kad zavrsite do naselja Gomila.. da vidite kominalni red ( nered ) , koji je vise desetina puta prijavljivan. Otpadi , smece, nelegalni objekti. Ispred zgrada grade sopstvene prolaze iz prizemlja i poplocavaju zelene povrsine. Lucicu , Konjevicu i da dodje Andricka da obidje. Sve prijavljivano i nikom nista.

    29
    3

Ostavite komentar

*

code