Predstavnici osam crnogorskih gradova slušali o upravljanju EU projektima

Predstavnici osam crnogorskih gradova slušali o upravljanju EU projektima

609
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na inicijativu Kancelarije za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi, u saradnji sa Zajednicom opština i Upravom za kadrove, protekla dva dana u hotelu “Palmon bay” u Igalu održana je radionica “Izrada i upravljanje projektima finansiranim iz EU fondova.

radionica-eu-fondovi-111116Učestvovali su po jedan predstavnik opština Pljevlja, Berane, Danilovgrad, Žabljak, Šavnik, Mojkovac i Bijelo Polje, kao i dvoje predstavnika grada-domaćina.

Picerija i restoran

U fokusu seminara bile su konkretne teme koje mogu biti predmet apliciranja za evropske fondove u okviru poziva za prekogranični program Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020.

– Učesnici su radionicu ocijenili kao veoma korisnu. Imali su priliku da se upoznaju sa svim detaljima pomenutog programa, upotpune znanje u radu na projektnim idejama, te razmijene ideje i iskustva. To je veoma značajno za jačanje saradnje crnogorskih opština i njihovih kapaciteta da apliciraju na evropskim projektima, saopšteno je iz Kancelarije za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code