Preko 50 vaterpolo trenera Crne Gore na seminaru u Igalu

Preko 50 vaterpolo trenera Crne Gore na seminaru u Igalu

926
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

vaterpolo treneri seminar 1Seminar vaterpolo trenera svih crnogorskih klubova, seniorske i mlađih selekcija održan je juče u Igalu, u Hotelu “Palmon Bay”. Licenciranje vaterpolo trenera je obavezno za vođenje utakmica na svim takmičenjima Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, Regionalne lige i turnirima “Olimpijske nade” u 2016. godini. Seminaru je prisustvovalo oko 50 trenera iz Crne Gore.

vaterpolo treneri seminar 3
Predavači na seminaru bili su proslavljeni hrvatski stručnjak, a sada selektor Brazila, Ratko Rudić. Pored njega govorili su još mr.sc. Igor Beretić, mr.sc. Petar Kuterovac i Srđan Vukčević – mental skill coach. Seminaru su između ostalih prisustvovali selektor Vladimir Gojković, zatim Ranko Perović, Veljko Uskoković, Mirko Vičević…

Picerija i restoran

vaterpolo treneri seminar 4 Direktor VPSCG Petar Porobić kazao je da su kvalitet pedavača, broj učensika i ambijent znatno bolji nego ranije.
– Sami broj trenera pokazuje koliko je interesovanje, a okupili smo oko 50 trenera iz Crne Gore. Predavanja su bila inspirativna. Predavači su radili sa drugim selekcijama, koji su postizali vrhunske rezultate. Svako to predavanje našim trenerima daje određenu smjernicu, odrđenu ideju za vođene treninga. Ovoliko interesovanje je odličan pokazatelj da moramo povećati broj seminara nakon naše takmičarske sezone. Imaćemo podršku rukovodstva Saveza da se poveća broj predavača, da povećamo broj dana. Takođe, jako je važno da okupimo trenere da se družimo, da razgovaramo, to je još jedan dodatni efekat koji je takođe važan koliko i sama predavanja, poručio je Porobić.

vaterpolo treneri seminar 2

U subotu 26. marta u Nikšiću je najavljen seminar obaveznog licenciranja plivačkih trenera za 2016. godinu.

2 Komentari

  1. Preko 50 VATERPOLO (???) trenera Crne Gore? Stvarno? Gdje su ti klubovi? VK Plužine, VK Sinjajevina, VK Gusinje, VK Golubovci??? Ajte doma radite nešto, puštite se ćorava posla.
    0    0

Ostavite komentar

*

code