Prevoz za penzionere o trošku Opštine

Prevoz za penzionere o trošku Opštine

2175
5
Podijeli

herceg novi 31Besplatan prevoz u gradskom saobraćaju moći će da koristi pedeset novskih penzionera, zahvaljujući akciji koju je inicirala Opština Herceg Novi i koju organizuje u saradnji sa lokalnim Udruženjem penzionera.

 

To je prva akcija te vrste u Novom, a opštinski Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport počeo je realizaciju projekta kako bi pomogli  osobama starije dobi, kojima je ovakva podrška najpotrebnija.

Picerija i restoran

Sekretar Vladimir Dželetović kazao je da je Udruženje penzionera Herceg Novi na zahtjev Sekretarijata dostavilo spisak od 50 osoba koje će biti prvi korisnici besplatnog gradskog prevoza. To su socijalno ugrožene i osobe  slabog zdravstvenog stanja, za koje je Udruženje procijenilo da im je pomoć najhitnija.

– Projekat je naišao na odobravanje naših sugrađana. Namjeravamo da sa  projektom nastavimo i naredne godine, kao i da ga, ukoliko za to bude mogućnosti, proširimo aktivnostima kojima će se poboljšati kvalitet života jedne od najosetljivijih društvenih grupa u gradu – istakao je Dželetović.

5 Komentari

  1. Jeda jedini autobuski prevoznik u gradu,i ne moze penzionerima preko 65 godina starosti da “UDELI ” besplatan prevoz.A da ne pricamo da li gospoda is BLULAJNA raszmisljaju da kupe makar jedan niskopodni autobus,da mogu ti isti penzioneri u njega da udju bez tudje pomoci,majke sa kolicima i bebama,osobe sa invaliditetom…
    0    0
  2. Pretrgli ste se, Dzelz rece li ti meni u kampanji da cete ukinut naplatu parkinga i besplatno ce bit penzionerima i djacima prevoz? Jos vam cuvam knjizicu programa! Precare!
    0    0

Ostavite komentar

*

code